2777
2789

میشه اظهار نظر بفرمایید شما کدوم مورد رو انتخاب میکنید: 

۱. کار با ۱۴ و ۵۰۰ حقوق و ۵ شنبه و جمعه تعطیل. حجم کار زیاد. محیط کار خوب. حقوق هاش با دو ماه و نیم تاخیر داده میشه. ماهی سه میلیون هم هزینه رفت و آمد داره.

۲. کار با ۱۸ تومن حقوق. ۵ شنبه کاره. حجم کار تقریبا زیاد. محیط کار کمی خوب. حقوق با ۱۵ روز تاخیر. ماهی دو تومن هزینه رفت و آمد ولی این نزدیکتر به خونه.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای مهربونم که نظر دادید اولا خیلی ممنونم که نظر دادید و میشه اگه دوست داشتید دلیلتون رو هم بفرمایید

آره اولی بهتر از دومیه

گزینه دوم خوب به نظر میاد 

اما به این هم میتونه بستگی داشته باشه چقدر محیط کار 

براتون مهمه 

ولی در کل دومی بهتره

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

سلام گلم 

بنظرمن اولی بهتره 

چون محیط کار تو طولانی مدت که رفتن سرکار کسل کننده میشه خیلی محرک خوبی هستش واسه سرکاررفتن 

بعدشم وقتی کار میکنیم بیشتر تو محیط کار زندگی میکنیم تا خارج اون

پس محیط کارخوب خیلی مهمه

بعدش اون دوروز تعطیلی فوق العاده است

البته همه ی اینایی که گفتم مستلزم این هست که مطمئن مطمئن باشی حقوقتو بهت میدن خدایی نکرده نشه که بهت ندن

گزینه دوم خوب به نظر میاد  اما به این هم میتونه بستگی داشته باشه چقدر محیط کار  براتون م ...

گیج شدم. اصلا نمیدونم  چیکار کنم. محیط کار و تعطیلی ۵ شنبه خیلی برام مهمه. باید تا شنبه جواب بدم بهشون نمیدونم باید چه کنم؟  

سلام گلم  بنظرمن اولی بهتره  چون محیط کار تو طولانی مدت که رفتن سرکار کسل کننده میشه خیل ...

تا جایی که از قدیمی‌ها پرسیدم گفتن پول رو نمیخورن. چون نیمه دولتیه اولیه.