2777
2789
عنوان

یه بچه یا بیشتر

153 بازدید | 23 پست

خیلیا میگن یه بچه حق پدر مادره، بچه دوم به بعد با توجه به اوضاع مالی

ولی من میگم اتفاقا بچه اول خودخواهی پدرمادره، یا نیار یا اگه توان مالی داری دو تا بیار

خودم فعلا یکی دارم😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن نیارین 

بخدا اینقدر نوزاد تو شیر خوارگاه هست

همینارو به فرزندی بگیری بسه بسه

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

اگه داشتی دو تا بیار

اگه نداشتی که همون یکی هم اضافه

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟
قطعا هر بچه ای که میاریم مسئولیم که بهترین شرایط تربیتی رو براش بزاریم چه مالی هم اخلاقی 

بله درست میگین، بعضیا صرف اینکه نگن اجاقشون کوره یکی ر میارن واسه دومی میگن پول نداریم

سخت میدن وگرنه راضیم راحتتر از زایمانه

جمعیت زمین همین طوری داره زیاد و زیاد تر میشه 

منابع برا همه نیست

داریم روز به روز به جنگ جهانی سوم نزدیک تر میشیم

روز به روز مردم گرگ تر میشن

بحث اصلا سر راحتی زایمان و اینا نیست

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻