2777
2789

بچه ها اول از همه من عقدم شوهرم قبلا شهر دیگ زندکی می کرد الان شهر من اومدن برا زندگی بعد خواهرش یه دستگاه پرس داشت که اون فروخت از این دستگاه که نگین ها رارو لباس پرس می کنن از اونا بعد این شوهرم دیشب زنگ زد دیدم الکی خودش با من میگیرع که اره تو کاکائو می خوری چرا چاق نمیشی یا اون قرص ها را می خوری جاق نمیشی گفتم که برام ضرر داره معده ام درد می کنه وقتی می خورمش گف که اره افسانه می خوره اینقدر چاق شده این افسانه زن پسر داییشه .خلاصه از این گذشتم بعدش من گفتم میری مشهد (اسم شهر مستعار)گف اره گفتم جرا میری گفت میرم برا همون دستگاه پرس البته من اینجوری شنیدم نمیدونم اون چی گفت برا جی میرم گفتم چرا برا دستگاه پرس میری گفت چی گفتم مگه نگفتی برا دستگاه پرس میرم گفت کی گفتم  دستگاه پرس چیه گفتم همبن که نگین های لباس میرنن مال خواهرت گفت یعنی چب من کی گفتم گفتم من اشتباهی فهمیدم  حالا چرا میری مشهد گف که نه تو چی میگی دستگاه پرس جیع من کی گفنم تا نزدیک ۱۰ بار اینجوری می گفت دستگاه پرس چیه و فلان اخرش اعصبانی شدم گفتم  اینقدر برات توضیح میدم هنوز میگی دستگاه پرس چیه و فلان گفت که ۱۰ روز بگذره من فک می کنم تو چرا این حرف دستگاه پرس اوردی ویط گفتم خب من اشتباهی شنیدم جرم که نکردم گناه که نکردم گفت او اونجورری برا من فاز می گیری گفنم فاز نمی گیرم ۱۰ بار توضیح دادم  دیگ چی گفت ها دیگ چی بعد گفت باش خدا حافظ گفت وقتت نمی گیرم خدا حافظ دوباره زنگ زد گفت چی گفتی وقتی گفتم خدا حافظ گفتم وقتت نمی گیرم خدا حافظ بقیه اش بگممممم

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

بعدش قط کرد تو وات ان بود اس دادم گفتم که علی(اسم مستعار (گفت علی مرد گفنم خدا نکنه من بمیرم گفتم من ۱۰ بار توضیح دادم ولی بازم میگی دستگاه پرس چیه و فلان گفت  اگه شماره من از گوشیت حذف کنی بخدا خیلبیب خوشحال میشم بجان خودم خیلبییب خوشحالل میشم گفتم من هیچ وفت همچین کاری نمی کنم گف هیچ وقت با من عین یه شوهر یا یه نامزد رفتار نکردی

باشه همه چی به وقتش

گفنم کردم هیچ وقت به چشت نیومد گفت میگی کردی ولی نیمی از اون نکردی دیگ بهم زنگ تزن اس نده دوبار گف منم گفتم هر جور تو بخواهی گفت ک بی لیاقت گفتم چرا اینجوری میگی بهم گف خیلبیی بد اخلافی خیلییی دیگ من ج نداد تا اینک صبح اس دادم ج نداد

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

الان چیکادررررر کنممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تنها نتيجه اي كه ميشه گرفت اينه كه همسرت مشكل شنوايي داره

واالااا دارم روانی میشم الان چیکار کنم؟؟ دیگ زنگ نزنم؟؟

بابا این اداها چیه دوست پسر دوست دختر ک نیستین زن و شوهرین😐😐مردا باید یه چیزیو ده بار توضیح بدی بعضی وقتا خیلی سخت نگیر😐😐 دیگه چرا حرفو ب شماره پاک کردن و اینا کشیدین

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
چقدر منتش رو کشیدی اونم خودشو گرفته من بودم میگفتم بری که برنگردی

وااالا کجاش من مقصرم؟ ؟

بابا این اداها چیه دوست پسر دوست دختر ک نیستین زن و شوهرین😐😐مردا باید یه چیزیو ده بار توضیح بدی بع ...

اون کشید و گفت نه من

ای وای یادم اومد تو همون دختر سیستانی هستی 

ناراحت نشو ولی عزت نفس خیلی پایینی داری 

هزاران بار تاپیک زدی راهنمایی خواستی برای این شوهر 

این شوهر شوهر بشو نیست 

یا ولش کن یا همین جوری بدون عزت نفس زندگی کن