2777
2789

راه کارش چیه؟ همش به حرف اوناس

برای اینکه زندگیم پایدار باشه و شوهرم بیاد سمتم یه صلوات میفرستی🥺🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم شوهرش و پدرشوهرش و برادر شوهرش با همن😐

میگه شوهره بدون پدره خیچی نیس پدره هم درست حقشو نمیده 

البته دوستم مستقله ولی سختشه خیلی

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
اگه استقلال براتون مهمه اصلا نباید به این مدل افراد که شراکتی با خانوادشون کار میکنن بله داد

میخام به حرفام گوش بده و اهمیت بده، و بدونه زنش باید اولویت زندگیش باشه

دیگه از شوهرم شروع کردم با مهربونی راههای خودمو توضیح دادم که این نظر منه و حق نظر دادن دارم 

شوهرم نرمتر بود درست که شد خودش موند تو روی پدرشوهر من نخواست کاری کنم چون ناراحتی میش میاد 

مثلا پدرشوهر تصمیم میگرفت بریم به خاله داییشون زورکی سر بزنیم ...من نمیشد چیزی بگم اما از طریق شوهرم راحت میتوستم 

و البته بگم با لج و دعوا اصلا درست نیس و تاثیر عکس داره .با محبت و منطق و حرف اروم باید صحبت کرد 

دیگه از شوهرم شروع کردم با مهربونی راههای خودمو توضیح دادم که این نظر منه و حق نظر دادن دارم  ...

میشه بگی از چه جمله هایی برای نرم شدنش استفاده کردی، من تازه عروسی کردم، هیچی بلد نیستم

میشه بگی از چه جمله هایی برای نرم شدنش استفاده کردی، من تازه عروسی کردم، هیچی بلد نیستم

اوایل گریه میکردم فایده نداشت دعوامون میشد 

اما بعدا وقتایی که باهم خوبیم یا تو بغلشم براش بازگو میکنم جمله ها رو خودت میدونی بار منفی نداشته باشن .

راه حل پیشنهاد بده برا اون موضوع .

دیگه یه جاهایی راه بیا یه جاهایی نه 

سعی کن منطقی صحبت کنی مردا از حرفای بیمنطق و زیادی احساسی بدشون میاد 

در چه موردی هست الان مشکلتون ؟

اوایل گریه میکردم فایده نداشت دعوامون میشد  اما بعدا وقتایی که باهم خوبیم یا تو بغلشم براش ...

برای اوناخودش و میکشه، الکی هیچیشون نیست بزرگش میکنن و میترسوننش میگن ماداریم میمیریم فلان

یادش میدن به زنت محبت نکن پررو میشه

همشون فقط هوای همدیگه و دارن و خودشون و میکشنن

ولی برای من انگار غریبه ام

هروقت مریض میشم میگن چیزیت نیس فلان، انگار من از آهنم و خودشون خیلی نازکن، همشم میگن زن تو طاقتش زیاده هیچیش نمیشه😐😐😐 اصل اعجوبه ام