دوستان سه شنبه هفته بعد یه دورهمی عصرونه و زنونه دعوتم من با میزبان اون مجلس و اکثر مهمونها رودربایستی دارم...یعنی رابطه خوبی داریم اما خیلی صمیمی نیستیم...منتها خودشون با خودشون صمیمی اند...در اصل من دوست جدیدشونم... حالا خوم دوست دارم که تو جمعشون حاضر بشم و مهمونی رو شرکت کنم..اما مسئله ای که ذهنم رو درگیر کرده پوششمه چون خود اون جمع حدودا هر دو سه ما یبار دور هم جمع میشن(حالا با مناسبت یا بی مناسبت) و برای همین خیلی باهم راحتن...مثلا عکس یکی از مهمونیهای تابستونشون رو دیدم همه با تیشرت و شلوار و یه ارایش روتین ساده و خیلی با پوشش معمولی بودن(میخوام بگم با وجود اینکه یه مهمونی زنونه است خیلی اهل ارایش یا مثلا لباس خاصی بپوشن دیگه نیستن) حالا من نمیدونم مثل خودشون با یه لباس ساده و ارایش روزانه همیشگیم برم و موهامو دم اسبی ببندم یا مثلا لباس شیک تری بپوشم موهام رو اتو بکشم و خیلی مجلسی تر برم از طرفی میگم اگه مجلسی تر برم خب بینشون به چشم میام و نکنه خیلی جالب نباشه از یه ور دیگه هم میگم خب چون بار اولمه تو مهمونیشون هستم اگه ساده برم شاید قشنگ نباشه... نمیدونم با چه تیپی برم خوبه...شما باشین چیکار میکنین؟
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگیمو کامل نمیدونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچههاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️ کوردم ئەمن🔅
به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️ کوردم ئەمن🔅