2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طببعی نشه چی میشه بهتره بیشتر از این وقت تلف نکنی به امید معجزه برای ما خانما تو سن ۴۰ به بعد هر روزم باارزشه نذار دیگه دیر بشه هر درمانی که دکتر میگه اهدایی یا هر چیز دیگه ای سریع برو دنبالش که خدایی نکرده دو سال دیگه حسرت الانو نخوری

دوست عزیز من شرایط شما رو دارم دوساله باردار نشدم چون بچه بزرگ دارم پیگیری نکردم

بهتره کاری که دکتر گفته بکنین چون ریسک هست بخواین زمان از دست بدین

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
واقعا؟ یعنی ممکنه؟ کدام دکتر؟

دکتر مرضیه مهر افزا تو سخنرانیشون تو قم اینو گفته بودن. تو مرکز نابتروری مهر رشت هستن. من خودم 16 آبان با ایشون جراحی فیبروم انجام دادم و راضی بودم. در مورد کارشون در زمینه ی درمان ناباروری اطلاع ندارم اما اینو میدونم خییلی روش ها دارن که مشکلات ناباروری تو سنین بالا رو رفع میکنن. اونجا خانم هایی دیدم سن بالای 40 سال که بعد جراحی فیبروم که جراحی سختی هم هست برا درمان ناباروری امیدوارانه اومده بودن و این حتما تو تهران پیشرفته ترش هم هست و دارن 

سن 40که برا بعضیها تازه سن ازدواجه انشاالله هر جا میری امیدوارانه برو، در نهایت هر چی خدا برات صلاح ببینه راضی باش

واقعا؟ یعنی ممکنه؟ کدام دکتر؟

من دو بار به سختی و بیماری افتادم. 

وقتی برا درمان رفتم و مطمین شدم به دکترم و روش درست درمان فکر منفی رو از خودم دور کردم و تو ذهنم صد درصد یقین کردم که با این کار مشکلم حل میشه(خداوند در ظن بنده ی مومنه) باورم این بود اصلا به نتبجه نگرفتن فکر هم نکن. 

در عین حال آدم اگه نتیجه نگرفت حتما مصلحت در اینه. 

حتی یه لحظه هم منفی فکر نکن، من اعتقادم اینه قدرت خدا انقدر زیاده که هیچ چیز براش غیر ممکن نیست. 

اگه تمام راه ها رو درست میری باقیشو به خدا بسپار 💞