2777
2789
میگه پنج روز عقب افتاده.. حداقل یک هفته تا ده روز میگن بعداز موعد بی بی و آز میدن شما نمیدونی😐😐

بیین این همه تاخیر واسه اطمینان بارداری موفقه وگرنه ازمایش یک هفته بعد از رابطه نشون میده بی بی هم از چند روز قبل موعد هم مشخص میشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خب ۵روز عقب انداختی برو عزیزم، احتمال اینکه نشون بده، زیاده. نمیخوام الکی امیدوارت کنم ولی دل من خیل ...

نه نهایت یه روز تاخیر بوده قبلا. هیچ‌مشکل هورمونی ندارم خدارو شکر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نهایت یه روز تاخیر بوده قبلا. هیچ‌مشکل هورمونی ندارم خدارو شکر 

پس ان شاءالله اگر خیره، مامان شده باشی عزیزم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن