2777
2789
صبرم نمیشه همین الان دارم میرم بتا بدم

زود نرو بنظرم، من بیبی مثبت شد، زود بود، آز منفی شد، بعدش دوباره با فاصله تیتر دادم، مثبت بود. روز چندمی؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اولین اقدامم هست... هرچی خدا بخواد❤️

ایشالله به حق بی بی فاطمه این ماه حاجت بگیری عزیزم

نگذار زندگی از مقابل چشمانت بگذرد وتو فقط نظاره گر باشی،"زندگی" رو زندگی کن... 
☹️☹️ ۵روز عقب انداختم

۵ روز عقب نباید انقد کمرنگ باشه اگرم مثبت باشه ازمایشت باید ۱۰۰۰ به بالا باشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

حداقل تا ۱۰روز باید صبر کنی

چرا ده روز.بذاره یهو ۹ ماهگی بره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عه ۵روزه عقب انداختم

خب ۵روز عقب انداختی برو عزیزم، احتمال اینکه نشون بده، زیاده. نمیخوام الکی امیدوارت کنم ولی دل من خیلی روشنه یرات، خیلی. اگر شد، بیا خبرم کن که مثبت شده ان شاءالله 

تا حالا سابقه تاخیر داشتی؟ کیست چی، داری؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
چرا ده روز.بذاره یهو ۹ ماهگی بره

میگه پنج روز عقب افتاده.. حداقل یک هفته تا ده روز میگن بعداز موعد بی بی و آز میدن شما نمیدونی😐😐

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اره شما مثبت. مبارک

مبارکه   برای منم دعا کنید خدا بچه سالم و صالح و اهل  بهم بده 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن