2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم کوچولوت علائم خاصی داشت که دکتر تیروئید میخوای ببری

دختر منم 3 سال و پنج ماهشه وزن گیریش خیلی کمه البته از همون بدو تولد اینجوری بوده دکتر معرفی کرده دکتر غدد همسرم اجازه نمیده میگه نمی‌ذارم بچمو خون بگیرن و... گناه داره

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
ببخشید عزیزم کوچولوت علائم خاصی داشت که دکتر تیروئید میخوای ببری دختر منم 3 سال و پنج ماهشه وزن گیر ...

پسر ۳ ساله و ۷ماهه من از همون اول کلی آزمایش دادیم چون مشکل مینور داشت و دکترها دو به شک بودند 

تا اینکه پارسال یه چکاب کلی داد و توی آزمایش تیروئید کم کار داشت 

دکتر گفت ۲جای دیگه باید آزمایش بده که مطمن بشی اون دوجا یکیش خیلی نرمال سده بود و یکیش مرز بود 

کلافه سده بودم ولی دکتر اطفال گفت نمیخواد قرص بدی 

خلاصه دوباره رفتیم دکتر گفت چون یکسال گذشته دوباره ازملیش که عدد تیروئید ۶ و نیم بود و دوباره براش آزمایش نوشتند که قرص رو شروع کنند طفلک بچم آنقدر آزمایش داده که دیگه گریه نمیکنه و فقط استرس داره توی آزمایش آخر دقیقا مرز بود 

که دکتر گفت قرص 

ولی من دوست دارم دکتر غدد اطفال ببینه و اون بگه چه میزان قرص بدم 

پسرم بااینکه کم کار هست بشدت لاغره و ۳ سال و ۷ ماهه وزنش ۱۳ کیلو و قد ۱۰۱

پسر ۳ ساله و ۷ماهه من از همون اول کلی آزمایش دادیم چون مشکل مینور داشت و دکترها دو به شک بودند  ...

مرسی که جواب دادید عزیزم

خداحفظش کنه، تنش سالم، بلا به دور

دخترم منم که  سال و پنج ماهشه 10کیلو و نیمه. اصلا باباش راضی نمیشه میگم حتما نیازه که دکتر نوشته مرض نداره الکی بگه 

الا بلا میگه نه مخصوصا اینکه آزمایشگاه هم گفت دوتا سرنگ خون بیاد بگیرم 

موندم چکار کنم 

مرسی که جواب دادید عزیزم خداحفظش کنه، تنش سالم، بلا به دور  دخترم منم که  سال و پنج ماهش ...

من هم همسرم‌مثل همسر شما همیشه کلی غر میزنه و دعوام‌میکنه ولی جدیدا خودم یواشکی میرم و بعد پسرم میگه به پورش خب چکار کنم مجبورم خودم از بس حرص خوردم مریض شدم

من هم همسرم‌مثل همسر شما همیشه کلی غر میزنه و دعوام‌میکنه ولی جدیدا خودم یواشکی میرم و بعد پسرم میگه ...

آدم نمیدونه از دستشون چکار کنه حالا اگرم دکتر نبری خدایی نکرده زبونم لال مشکل جدی داشته باشن زبونشون درازه میگن تو مادری باید فلان میکردی  

انشاا.. سالم باشه کوچولوت

آدم نمیدونه از دستشون چکار کنه حالا اگرم دکتر نبری خدایی نکرده زبونم لال مشکل جدی داشته باشن زبونشون ...

میفهمم چی میگی همینطوره ولی الهی سالم باشه کوچکلوتون و عروسیش ببینید