2777
2789
عنوان

شوهرم ديشب با قهر خوابيد

649 بازدید | 23 پست

شوهرم خيلي بي عرضه س 

از پس هيچ كاري بر نمياد 

چند ساله شاغله شغل خوبيم داره ولي نتونست ماشين بخره پدر البته پدر اشغالش همه رو از چنگش در مياورد ميداد به خواهراش 

حالا كاري به گذشته ندارم

منم طلاهايي ك خواهر شوهرام بهم كادو دادن و يكم طلاي مجرديم ٢٥ گرم شده بود 

يه وام هم گرفته بوديم ك باز من باعث شدم جورش كردم قسطشو باهم ميديم منو شوهرم 

خلاصه جور كرديم يه ماشين بخريم 

پارسال عقد و عروسي باهم گرفتيم اومديم خونه خودمون 

ديشب به روش اوردم گفتم هرچي داري از من داري من نبودم ١٠٠ سال ديگم اون موقع ك بايد جمع ميكردي نكردي همرو خرج اينو اون كردي حالا من بايد جورشو بكشم كلي منت سرش گذشتم 

شوهرم ادم خوبيه به حرفم گوش ميده 

اخلاقش خوبه 

ولي حرصم  از گذشته ش  ميگيره ك اين همه سال كار كرد نتونست پس انداز كنه مجبور نشيم اززصفر شروع كنيم 

عقلش داد دست پدر عويض

گر نگه دار من ان است ك من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد

هرکار کردی واسه زندگی خودت کردی 

وگرنه تو واسه یه آدم غریبه وام درست میکردی ماشین بخره؟؟؟؟ 

آدم هرکاری میکنه واسه خودشم یه نفعی داره وگرنه یک قدم برنمیداره 

کم بکوبین این شوهرا تونو 

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿

شما عصبانی هستید من درک میکنم حق رو‌هم به شما میدم ولی خیلی زشته سرش منت میزارین... اونم مرده غرور داره

میتونستین با سیاست بهش بگید ن اینکه بکوبید تو سرش

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تند رفتی خیلی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

اون مال گذشته قبل از شماست بلاخره وقتی اومده خواستگاری شرایطش این بوده میتونستی قبول نکنی اجازه نداری به خاطر گذشته دوران مجردیش سرزنشش کنی ، اونام خانوادش بودن و شرایط و چرخ روزگار برای هر کسی یه جوری میگرده ، مهم الانشه با هم تلاش کنین انشاالله یه ماشین خوب بخرین واسش برنامه ریزی کنین 

بنده خدا. حالا شما یک توانایی داری اون نداره نباید ب رخش بکشی که. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

دیگه گذشته گذشته 

چرا زندگی خودتو خراب میکنی

دراینده شاهد تغییر رفتار همسرت میشی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

دیگه منم بوذم ناراحت میشدم قهر میکردم

گذشته تو خونه پدرش بوده ونمیتونسته نده

اگه الان پول داد بهشون منت بذار 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت