2777
2789
عنوان

شوهرم ديشب با قهر خوابيد

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرمن گذشته ها گذشته اینقدر توی فکرش نباش وتوی سرش نکوب.اگر بقول خودت بی عرضه ست خودت هلش بده همینجوری ک تا حالا بودی.منتم نذار سرش گناه داره زندگیتونه هردو باید تلاش کنید چرا تلخش میکنی سر چیزی ک گذشته

زندگی مشترک اگه هر دو دارن قدمی برمیدارن دیگه منت نداره هر کاری کردی برا زندگیت کردی  ، الان مرور گذشته و تحقیرش سودی هم داره ؟ یعنی از دیشب تا الان چه سودی داشته ؟

ازدواجت که اجباری نبوده خودت طرف رو دیدی شرایطش رو دیدی بله گفتی اینا منت نداره

زندگی رو برای هم تلخ نکنین به اندازه کافی فشار هست

هعیییی منم دلم از پدرشوهرم خووووننننن😪😪😪😫🤐جرات حرف زدنم نداریم اینارو ولش ولی توام اشتباه کردی نباید میزدی سر شوهرت این حرفارو مثلا میتونستی محبت آمیزانه تر همه این حرفارو بهش بزنی ک بعدش نه اون ناراحت شه نه واسه خودت اعصاب خوردی درست میکردی🤕

می دونید

شاید بدترین شکنجه رو در حق شوهرشون انجام دادین و اونم اینکه جلو روشون بی عرضه خطابش کردین، اقتدارش رو له کردین. 

درسته که ایشون از فرصتهلشون استفاده نکرده اما این کارتون به زندگی خودتون لطمه میزنه، به رابطه تون لطمه میزنه. در نهایت تیرتون به خودتون بر میگرده. بخاطر همین بنظرم باید خیلی بهتر باهاشون صحبت می کردین جوری که هم شما منظورتون رو برسونید و هم اینکه این مشکل بینتون ایجاد نمیشد

بنده خدا. حالا شما یک توانایی داری اون نداره نباید ب رخش بکشی که. 

کلا همیشه از اطرافیانتون تعریف کنین رشد میکنن لااقل سرزنش نکنین سرزنش چ فایده ای داره کسی که یک توانایی نداره نداره دیگه هر قدرم زور بزنه مال چند روزه  هر چی هم بهش بگی فقط بدتر میشه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷