2777
2789

اوایل که حالم خوب بود آره ولی الان به حالی افتادم که دشمنانمم دلشون به حالم میسوزه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم همه مون ی مشت حسود دورمونه ک فقط از شرشون باید به قرآن و خدا و سوره های قرآن پناه ببریم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
به نظرم همه مون ی مشت حسود دورمونه ک فقط از شرشون باید به قرآن و خدا و سوره های قرآن پناه ببریم  ...

فقط لعنت به هرچی حسودو دشمنه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
بآ لعنت و نفرین دلت خنک نمیشه صربه خوردی باید بدترش بهش بزنی

بخدا من یکی نفرین کردم مرد، یا پدرم ی ناحق منو نفرین کرد الان مشکل شنوایی دارم،نفرین می گیره ولی خطر به خودمون برگشتنم هس ولی خب اینو به جون می خرم 

طلسم و احضارم بلدم ولی هیچ وقت سمتشون نمیرم ی بار زندگیم نابود و خاکستر شد بخاطر کارماش. دیگه پشت دستم داغ کردم سمتش نمیرم. برا زندگی کسی طلسم نزدم ولی ی احضار به تنهایی کارمای وحشتناکی داشت دیگه محاله سمت طلسم برم. بعد شما فکر می کنین این موکلا دلسوز مان اگه آره موکل من ک س روز ادعا می کرد عاشقمه چرا نیستش؟؟؟؟