2777
2789
عنوان

آش نخورده و دهن سوخته حکایت منه

514 بازدید | 23 پست

سلام دوستان...راجب این موضوع با کسی حرف نزدم دارم‌میترکم...ت تاپیک قبل گفتم که شوهرم بیخود بهم بدبین شده..سر هیچی ..فکر میکنه من با یه همکارم رابطه داشتم..تهمتایی بهم میزنه مغزم سوت میکشه...دیگه نمیدونم چیکار کنم از دستش...جدیدا دیگه چند روز یه بار یادش میفته و باهام قهر میکنه...منم آدمم از این همه تهمت نابجا و توهین خسته شدم....فقط به خاطر بچم تو زندگیش موندم....دیشب بهش گفتم بیا طلاق بگیریم مهریه م نمیخوام فقط تحمل تهمتا و زندگی مسخره ای که باهات دارمو دیگه ندارم...قبول نکرد...منم چون حالم خرابه با پسرم بدرفتاری میکنم ...اونم خیلی لجباز و بداخلاقه...بخدا خیلی ناراحتم بابت هردوشون...هرچی به بچم محبت میکنم با این حال بدم باز اذیت میکنه و اخلاقش بده...خسته شدم از هردوشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم عزیزم میشه بگی چی شد که چنین فکری کرد؟ 

کارم با آقایونه...یه شریک آقا داشتم تلفنی باهم فقط فقط راج به مسائل کاری حرف میزدیم..این آخرا مشکل تو کارم پیش اومده بود بیشتر حرف میزدیم که حلش کنیم..اون فکر میکنه در نبودش اونو آوردم خونه و حرف خارج از عرف باهاش زدم

منم سر تهمت با نامزدم کارم ب جدایی رسید ب منم تهمت زدن اونم دهن بین ازم جدا شد 

چندتا تهمت بهم زدن اونم باور کرد 🥀

و منم شدم آش نخورده و دهن سوخته، حداقل اگه جدایی نداشتم می تونستم اون تهمتا تحمل کنم ولی درد جدایی نذاشت با درد تهمتام کنار بیام 

درد جدایی هم خیلی بده برا مني ک نمی خواستم جدا بشم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
چرا اعتمادشو از دست داده؟ سخته میفخمم اما بجای ناراحتی تو باید بهش بفهمونی دوسشش داری تا اعتمادش بد ...

دیروز از سر کار اومده بود رفتم پیشش بشینم باهم حرف بزنیم...با یه لحن طعنه داری گفت چیه مهربون شدی؟! بعد دیگه باهام حرف نزد

دیروز از سر کار اومده بود رفتم پیشش بشینم باهم حرف بزنیم...با یه لحن طعنه داری گفت چیه مهربون شدی؟! ...

شاید مريض پارانوئیدی هم باشه نیاز ب درمان داشته باشه اگه این جوره با سیاست باید بره سمت درمان، وگرنه برا پیش روانشناس رفتنم جیگرت خون می کنه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
منم سر تهمت با نامزدم کارم ب جدایی رسید ب منم تهمت زدن اونم دهن بین ازم جدا شد  چندتا تهمت بهم ...

من هم شوهرمو دوس دارم هم نگران بچمم..حتی خونمونم دوس دارم ..دوس ندارم هرگز جدا بشم...ولی مگه آدم چقد میتونه این رفتارا و تهمتا رو ندید بگیره...شخصیت نمیمونه برام وقتی به چشم گناهکار بهم نگاه میکنه...دیگه باور کن راضی شدم به جدایی...اگه یکم دیگه بهم فشار بیاره جدا میشم

اشتباه شما اینه زیاد تلفتی صحبت کردین با اون همکارت  وقتی میدونستی همسرت حساسه نبابد انجام میدادی.. میدونم گفتی بخاطر کارت . من ی شب ی برنامه مجازی تصب کردم زیاد درخاست میدادن تا دیدم همسرم بدش میاد بخدا حذف کردم.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

شاید مريض پارانوئیدی هم باشه نیاز ب درمان داشته باشه اگه این جوره با سیاست باید بره سمت درمان، وگرنه ...

شوهرم بیماری وسواس فکری داره از قبل...حالام یه بهانه خوب براش جور شد تو ذهنش داستان درس کنه برام