2777
2789
یه چیزی که خیلی برام سواله این بوده من وقتی باردار میشدم قبل از این که موعدم عقب بزنه لکه بینی هام ش ...

عزیزم من تو این بارداریمم لکه بینی داشتم 

من روز موعدم تست زدم مثبت شد از همون روز هپارینو شروع کردم با این حال از هفته شیش لکه بینی داشتم و روزی دوبار شیاف پروژسترون مصرف میکردم ینی کاملا نا امید بودم و میگفتم ایندفعه هم قلبش تشکیل نمیشه شیش هفته و شیش روز بودم ک دکترم گفت قلبش تشکیل شده خدا میدونه چه حالی داشتم تو مطب گریم گرفت اومدم خونه سجده شکر کردم واقعا نمیتونستم یه سقط دیگه رو تحمل کنم 

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکر گلم.    هنوزم مصرف میکنی

اره عزیزم دکترم گفته تا ماه نهم باید مصرف کنم 

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
اره عزیزم دکترم گفته تا ماه نهم باید مصرف کنم 

میشه یک سوال آخر کنم 🥺  اون روزی که شروع کردی به امپول چند وقت بعد دوباره لک شده بودین 

در انتظار ارامش . .♡
میشه یک سوال آخر کنم 🥺  اون روزی که شروع کردی به امپول چند وقت بعد دوباره لک شده بودین

عزیزم هرسوالی داری بپرس 

فک کنم دوهفته بعد از استفاده از هپارین بود ک لکه بینیم شروع شد 

یعنی بعد از مثبت شدن تست سونو گفت چهار هفته ام دو هفته بعد ک شیش هفته بودم لکه بینیم شروع شد و تا هفته نهم ادامه داشت خیلی رعایت میکردم ک قطع شه روزی دوتا شیاف پروژسترون استراحت و اینکه هر چهار پنج روز یک بار درحد دو سه دقیقه حمام میرفتم 

موقع حمام کردن لکام بیشتر میشد ولی در حالت عادی صورتی خیلی کمرنگ بود ک فقط رو دستمال دیده میشد

عزیزم هرسوالی داری بپرس  فک کنم دوهفته بعد از استفاده از هپارین بود ک لکه بینیم شروع شد  ...

خیلی ممنون گلم خداروشکر الان همه چیز خوبه شاید باورت نشه اسم لکه بینی میاد تنم به لرزش میافته  رو اسمش حساس شدم

در انتظار ارامش . .♡
خیلی ممنون گلم خداروشکر الان همه چیز خوبه شاید باورت نشه اسم لکه بینی میاد تنم به لرزش میافته  ...

من هر روز گریه میکردم 

یعنی میرفتم حمام میومدم لکام زیاد میشد مامانمم بیچاره بامن استرس میگرفت با من خوب میشد 

شما چن سالته گلم

من هر روز گریه میکردم  یعنی میرفتم حمام میومدم لکام زیاد میشد مامانمم بیچاره بامن استرس میگرفت ...

۲۳ عزیزم .   دکتر به منم گفته به محض بارداری باید امپول بزنی شما امپول از قبل نگهداشتی؟ من همش میترسم دیر متوجه بشم یا دیر امپول بزنم.   شما بعد از مثبت شدن بی بی آزمایش هم دادی

در انتظار ارامش . .♡
۲۳ عزیزم .   دکتر به منم گفته به محض بارداری باید امپول بزنی شما امپول از قبل نگهداشتی؟ من همش ...

ای جانم ی سال از من بزرگتری 

نه عزیزم امپولو از قبل نداشتم روزی ک تستم مثبت شد استفاده از امپولو شروع کردم 

فقط تست زدم دکترم گفت نیازی ب ازمایش نیست

خیلی خوشحال شدم گفتگو با شما😘

همچنین عزیزم 

هروقت هر سوالی داشتی میتونی بپرسی