2777
2789
ازمایشم غلظت خون رو نشون داد بارداری های من طوری بوده که قلب تشکیل نمیشد و لکه بینی داشتم .  مر ...

خواهرمنم اولیش قلبش تشکیل نشد دومی قلبش وایستاد

گفت واسه ۶ هفته ایه یهو افتادم خونریزی

سلام عزیزم خداروشکر   من دوتا سقط داشتم آزمایش دادم که غلظت خون دارم فعلا آسپرین مصرف میکنم میت ...

بله گلم 

من تقریبا تا ی سال بعد سقط اسپرین مصرف میکردم چشمم ترسیده بود از بارداری و جلوگیری داشتم یک سالو سه ماه 

یکی از سقط ها هفته شیشم و یکی هفته هشتم بود ک اول با لکه بینی شروع میشد و کم کم منجر به سقط میشد 

سه ماه قبل اینکه بخام اقدام کنم فولیک اسید رو شروع کردم و دکترم گفت به محض مثبت شدن تست باید روزی دوبار امپول هپارین مصرف کنی 

منم ب محض مثبت شدن تست امپول هپارین رو شروع کردم و تا الان م تازه رفتم تو شیش ماهگی خدارو شکر مشکلی نداشتم 

من دکترم گفت هم آسپرین رو مصرف کنم هم امپول رو روزی دوبار

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله گلم  من تقریبا تا ی سال بعد سقط اسپرین مصرف میکردم چشمم ترسیده بود از بارداری و جلوگیری دا ...

خیلی برات خوشحال شدم خدا حفظش کنه ❤   منم ترسیدم خیلییی دیگه تاقد ندارم سخته خیلی.. منم مثل شما بارداری هام با لک  بینی شروع میشد و قلب تشکیل نمیشد

در انتظار ارامش . .♡
بارداری های من پوچ بود یعنی غلظت خون اجازه نمیداد قلب تشکیل بشه 

برای من همینجوری بود خداروشکر که شمارو سر راهم قرار داد تا مرحم قلب من شی😊

در انتظار ارامش . .♡
خیلی برات خوشحال شدم خدا حفظش کنه ❤   منم ترسیدم خیلییی دیگه تاقد ندارم سخته خیلی.. منم مثل شما ...

عزیزم نگران نباش منم بارداری هام قلب تشکیل نمیشد و لکه بینی شروع میشد 

واقعا درد سقط سخته جدا از درد جسمی ادم روحش مریض میشه 

تحت نظر ی پزشک خوب باش نگران نباش با مصرف هپارین مشکلت حل میشه 

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
برای من همینجوری بود خداروشکر که شمارو سر راهم قرار داد تا مرحم قلب من شی😊

عزیزم هر سوالی داشتی میتونی ازم بپرسی من خودم خیلی دنبال کسی گشتم ک همدرد من باشه و سوالاتمو ازش بپرسم 

عزیزم نگران نباش منم بارداری هام قلب تشکیل نمیشد و لکه بینی شروع میشد  واقعا درد سقط سخته جدا ...

یه چیزی که خیلی برام سواله این بوده من وقتی باردار میشدم قبل از این که موعدم عقب بزنه لکه بینی هام شروع میشد شماهم این مدلی بودین ؟  میتونم بپرسم دقیقا چند هفته بودین هپارین شروع کردین عذر خواهی میکنم بابت سوالم 

در انتظار ارامش . .♡
عزیزم هر سوالی داشتی میتونی ازم بپرسی من خودم خیلی دنبال کسی گشتم ک همدرد من باشه و سوالاتمو ازش بپر ...

منم عین شما  دنبال جواب برای سوالم بودم خیلی ممنونم که وقت گذاشتی برام 

در انتظار ارامش . .♡