2777
2789
عنوان

تشنج شدن پسرم توروخدا بیاین

1579 بازدید | 11 پست

توروخدا بیاین این تاپیکم بگین چرا این اتفاق افتاد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12615643/بیای-بگم-دیشب-چی-شد-مردم-و-زنده-شدم?postId=320821503

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

سلام گلم شرمنده اینجاپیام گذاشتم درموردجاریتون عزیزم به هیچ عنوان نه حرفی بزن نه سرزنش کن اون خطایی کرده خودش میدونه وخدا وشوهرش مبادا حرفی ازسرنفرت وخدایی نکرده حسادت بزنی مباداسرزنش کنی که خدا عین همین روبراخودت رقم میزنه شاید توبه کرده وخدا گذشته  اون یک مادره نخواه بچه هاش بی مادربشن عذاب وجدان میگیری جوری که زندگی خودت تباه میشه آرامش وآسایشت گرفته میشه اونم بنده خداست گول وسوسه شیطان رونخورتوبه کن وبرا زندگیش ازخدا آرامش بخواه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستم برای تاپیک جاریت کامنت بزارم دیدم قفله...من این چیزا رو زیاد دیدم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زندایی شوهرم خیانت کرد مادرشوهرم ابرو براش نزاشت بعد دایی شوهرم بعد اینکه کلی دعوا و جنگ داشتن بخشیدش تازه ی ماشینم ب نامش کرد حالا هرسال برای تولد این خانمه مادر شوهرم استوری می‌زاره بهترین عروس دنیا تولدت مبارک ..اونوقت منی ک هیچ آزاری براشون نداشتم چشم دیدنمو ندارن نمی‌دونم چرا کار دنیا برعکسه آدم خیانت کار عزیز میشه 😐حتی همین پارسال ی زنه دیگه چندین بار خیانت کرد شوهره مچشو گرفت چقد کتکش زد ولی بخاطر ابروش نگهش داشت حالا بیا ببین چقدر نازشم می‌کشه ب چشم دیدم ک میگم 😐کجای کار میلنگه چرا دنیا اینجوریه 

منم عذر میخوام که اومدم اینجا 

ممکنه خونواده ی شوهرت به بچه ها فکر کردن یا طلاق براشون غیرقابل هضم باشه و یا هزارتا دلیل دیگه برا نگه داشتن جاریت داشته باشن اما اینم دیدم که بعضیا نقشه میکشن و با عروس خوب رفتار میکنن تا حق و حقوقشو ازش بگیرن و بعد طلاقش بدن! اگه آدمای کارکرده ای باشن و صبرشونم زیاد باشه احتمالش زیاده!

البته اینم بگم که اصلا نباید قضاوتش کنی چون جای دیگه دامن خودتو میگیره و یا حتی عزیزترینهاتو.. به عینه دیدم که میگم

اسی واقعا موجود بدی هستی .منتظر عواقب این کارت تو زندگیت باش ....بردن ابروی یه نفر الکی نیست ...باید با زندگی و بچت تاوان پس بدی ....ببین کی بهت گفتمم....خدا جای حق نشسته و نمیذاره تو راحت زندگی بکنی ..تا ابرویی که از جاریت بردی کارامش تو زندگیت با خانوادت برمیگرده بهت

اسی واقعا موجود بدی هستی .منتظر عواقب این کارت تو زندگیت باش ....بردن ابروی یه نفر الکی نیست ...باید ...

خیلی بد ذاته

از اینجور آدما باید بترسی 

بعد میگم بد جاری مو نمیخواستم 

شرم آوره

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین
اسی واقعا موجود بدی هستی .منتظر عواقب این کارت تو زندگیت باش ....بردن ابروی یه نفر الکی نیست ...باید ...

خدا گفته من به نیات شما آگاهم شما برو ببین چی شده اینقد از خیانت دفاع میکنید. من خودم میدونم و خدام 

بچه من خط قرمزمه از دیشب نفرین می کنید و اسم بچمو میارین ولی یکبار بی احترامی نکردم وقتی تاپیکو قفل میکنم یعنی میخوام بحث ادامه پیدا کنه 

نیازی نیست برای ادمهای آفتاب پرستی مثل شماها خودمو اثبات کنم تو هرتاپیک رنگ عوض می کنید ولی جدی وقت بذار ببین چرا داری از خیانت دفاع میکنی احتمالا به جایی می رسی و بعدا بجای اینکه نگران من باشی باید نگران آینده خودت باشی

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️