2777
2789

چقدر میخونید و چقدر هزینه میکنید؟  

چقدر اهمیت میدید؟؟  برای بچتون چی؟  برای بچه هاتون مجله یا کتاب الکترونیکی و یا... چقدر هزینه میکنید؟؟ 

بچه ندارم 

هزینه ام در حد ماهی صد تومن 

گاهی هم دلاری میخرم خب هزینه بیشتره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه مجله خارجی میخرید؟   بیشتر تو چه زمینه ای مطالعه میکنید؟؟

هادوارد بیزنس رو شرکت برام می‌خره

خودم کتاب صوتی میخرم

همه چی میخونم و یا بیشتر گوش میدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

كتاب خوب ببينم ميخرم واسه بچمم سالاى قبل كه كتاب ارزون بود كلى خريدم، هروقت بتونم ميخونم. ولى الكترونيكى نه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه ندارم  هزینه ام در حد ماهی صد تومن  گاهی هم دلاری میخرم خب هزینه بیشتره

عه عزیزم شمایید :) الان نام کاربریتون رو دیدم 

تاپیک سفرتون رو دیده بودم  و خیلی کیف کردم ،  خودم رشتم گردشگری هست ولی چند سالی هست که کلا کار گردشگری راکد شده  و الان تو فکر کار کتاب و مجله و... هستم 

شما به شخصه مجله گردشگری رو تهیه میکنید و یا ایده ای دارید در این زمینه؟؟  یا مثلا مجله ای که به قسمت گردشگری یه قسمت دیزاین و... داره؟؟؟    

ایشالا همیشه تنتون سالم باشه و به خوشی باشید

عه عزیزم شمایید :) الان نام کاربریتون رو دیدم  تاپیک سفرتون رو دیده بودم  و خیلی کیف کردم ...

مرسی عزیزم

اگه مجله گردشگری داخلی خوبی باشه میخرم

تا الان ندیدم

اصلا منبع داخلی خوبی برای گردشگری نداریم

ولی مثلا سایت  تریپ ادوایزر واقعا کمک میکنه

كتاب خوب ببينم ميخرم واسه بچمم سالاى قبل كه كتاب ارزون بود كلى خريدم، هروقت بتونم ميخونم. ولى الكترو ...

دقیقا یکی  از مشکلات اینه که کتاب چاپی بهتر هست،  از طرفی نرخ الکترونیک خیلی بهتر هست  و بد دوراهی گیر کردم 

مرسی عزیزم اگه مجله گردشگری داخلی خوبی باشه میخرم تا الان ندیدم اصلا منبع داخلی خوبی برای گردشگری ...

دقیقا خیلی جای کار داره و بهایی تا الان بهش داده نشده و چند سال پیش مثلا سال 95_96 داشت گردشگری یکم جا می افتاد و ما چه طرح هایی داشتیم و چه تجربه ها  اما از سال 98 از بین رفته تقریبا و ما و اکثر کسانی که تو این حوزه بودند پراکنده شدند و برای هیچکس و هیچ سازمانی اهمیتی نداشت. یکی از دلایل ضعف تو این حوزه این بود سایر بماند.  

ممنون از نظرتون 🌸

من همه کتابهایی که می خونم انلاین هست چون هم بیشتر در دسترسمه و هم ارزون تره بعد از چندین سال هم عاد ...

خیلی خوبه 

شما مجله دوست دارید؟  آگه بله چه سبکی دوست داری؟  چه اطلاعاتی میخوای؟؟