2777
2789
عنوان

احساس پوچی دارین ؟؟

73 بازدید | 14 پست

هیچ وقت واقع بینانه راجع به ایندم فکر نمبکردم 

ولی الان که ۲۴ ساله شدم 

تازه میفهمم هیچ برنامه ای برای اینده ندارم ، احساس پوچی میکنم 

حس ترس از اینده 

فقط من اینطورم ؟

حتی دارم به تموم کردن ابن وضع فکر میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گاهی احساس پوچی می کنم 

با خودم میگم چند سال دیگه سی سالم میشه و هیچی نشدم ولی بعدش سعی میکنم به خودم امیدواری بدم و فیلم شاد و موزیک شاد گوش بدم

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

تو این سن طبیعیه رشد عقلی معمولا ۲۶ سال به بعده نگران نباش الان هر کاری ک فک میکنی درست تره رو انجام بده و فکر کن اگ الان ۸۰ سالت بود دوست داشتی گذشته چیکارامیکردی گذشته ۸۰ ساله ات امروزته

یعنی نگران کننده نبست که هیچیییی برا ایندم ندارم ؟ هبچ برنامه ای ؟

واقعا هیچه هیچی؟!!!!

من یه برنامه ریزی‌هایی دارم ولی فعلا شرایطش جور نیست و هزینه میخواد 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

یعنی نگران کننده نبست که هیچیییی برا ایندم ندارم ؟ هبچ برنامه ای ؟

نه عزیزم بخاطر سن پایینت هست حتی سال دیگ اینموقع میفهمی ک الان چقد بچه بودی لذتت رو از زندگیت ببر خوش بگذرون و یه حرفه یاد بگیر ک احساس مفید بودن کنی اگ سرکار میری یا درسی میخونی اونو باارزش بدون یا اگ هیچ کاری نمیکنی کاری رو شروع کن پیوسته پیش برو تا موفق بشی