2777
2789
عنوان

مفت دادم رفت

66 بازدید | 5 پست

توی مغازه کار میکنم ، یکی خیلی خرید کرد ، بعد من چند چیز رو گذاشتم تو پلاستیک و خواستم ماشین حساب بزنم ، ولی یادم رفتههههه . بقیه چیزا رو دقیق زدم فقط همینا رو نزدم میشن ۴۰۰

یک مشتری دیگه هم اومد یچیزی گرفت همونجا خوردن و من فقط وسایلایی که تو پلاستیک گذاشتم رو حساب کردم ، کلا اونایی که خوردن رو حساب نکردم ۳۴۰ میشن

وای چرا اینجوری شدم

تا حالا پیش نیومده بود

واقعا ناراحتم ، حالا ایا اون مشتری دوباره بیاد یا نه که بهشون بگم ، خودشونم یعنی شک نکردن چرا کم کشیدم؟

کسی ذکر یاد نداره بخونم اینا بیان ☹️😂

ذکر 

انا الله و آنا الیه راجعون 

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
ذکر  انا الله و آنا الیه راجعون

🤣🤣😂😂

ببخشیدا 

اما نمی‌دونم چرا خندم اومد 

شما کار اشتباهی کردید 

بجای اینکه خودتون رو درست کنید 

دنبال ذکر هستید

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣😂😂 ببخشیدا  اما نمی‌دونم چرا خندم اومد  شما کار اشتباهی کردید  بجای اینکه خ ...

خودمم خندم گرفته ، کنار ذکر دقت کنید شکلک گذاشتم.

تا حالا برام پیش نیومده بود واقعا،  امروز ولی دو بار 

عجیب بود برام

خودمم خندم گرفته ، کنار ذکر دقت کنید شکلک گذاشتم. تا حالا برام پیش نیومده بود واقعا،  امروز ول ...

ای جانم 

ببخشید اگه توهینی چیزی بهتون کرده باشم

😘😘