2777
2789
عنوان

نمیدونم...کسی هست مث من باشه؟؟

172 بازدید | 17 پست

نمیدونم چمه،حالم خوب نیس،دلم یه اتفاق خیلی خوب میخواد اما نمیدونم چی....

احساس میکنم هیچی خوشحالم نمیکنه...

دلم میخواد برم یه جا که هیچکس نباشه...

خودم باشم و پسرم...

هیچکس مارو نشناسه...

خستم خیلی خسته...😞😓

احساس میکنم افسردگی گرفتم...اما واقعا نمیدونم...

منم عین توام.میدونی چی حالمونو خوب می‌کنه ؟پول فقط پول زیاد.بریم یه پاساژ و خرید و مسافرت توپ ترجیحا خارج کشور.وای که چقد شاد میشم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من من دوست دارم برم یه جایی فقط منو دخترم باشیم دلم میخواد شوهرممو نبینم 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

من چندساله وضع اینه 

حالم خوب نیست خستم تنهام و بیشتر از همه سردرگمممم

دلم میخاد فرار کنم ولی نمیدونم از چی از کی 

دلم میخاد برم برم برررم یجایی که هیچکس نشناستم کسی کاری به کارم نداشته باشه

خستهههه امممم 

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
منم عین توام.میدونی چی حالمونو خوب می‌کنه ؟پول فقط پول زیاد.بریم یه پاساژ و خرید و مسافرت توپ ترجیحا ...

دقیقا...گل گفتی...دلم یه خونه خوب میخواد یه ماشین..پول زیاد.مسافرت خوش گذرونی...

اما همش از بی پولیه😓

من حتی خریدم آرومم نکرد

حتما برات عادیه.منی که سالی یکبارم نمیبینم بازارو برام رویاست

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
دقیقا...گل گفتی...دلم یه خونه خوب میخواد یه ماشین..پول زیاد.مسافرت خوش گذرونی... اما همش از بی پولی ...

الانم میدونی چرا غصه دارم؟چون پول نداریم دندونام درست کنم...یه بازار گردی طولانی دلم میخواد جوری که پاهام تاول بزنه و رد پلاستیکا خرید رو انگشتام بمونه

هیچی حالمو خوب نمیکنه یه نقطه یه قسمتی از درونم مرده خاموش شده یعنی کشتنش حالم بهم میخوره از ادمای اطرافم از همههههه 

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)

حالم از خدا هم بهم میخوره خستم از اسمش از خودش نمبدونم هست نیست