2777
2789
عنوان

تغییرشغل

157 بازدید | 16 پست

سلام خانمهای گل میشه لطفاراهنماییم کنید؟

من سالهادرس خوندم ولی باوجود تحصیلات بالا چون پارتی نداشتم نتونستم کاردولتی پیداکنم.بناچار از سه سال پیش تدریس خصوصی ریاضی درمنزل رو راه انداختم که چون تدریسم خوب بود شاگردهام زیاد شدن .ولی بسیار بسیار اعصاب خوردی داره و کل روز تا شب رودرگیر شاگردم ووقت بیرون رفتن رواصلا ندارم .بنظرتون بذارمش کنار؟

چندماه پیش خواستم برم تولاین زیبایی ولی هرچی پول خرج کردم آموزش دیدم وسیله خریدم چون استعدادشونداشتم نتوتستم به جایی درزمینه آرایشگری برسم وفقط پولم رفت وگرنه هزارتومن هم برام نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که حالم بد میشه بخوام یه چیزیو به کسی یاد بدم

باااینکه رشته تحصیلی م آموزشه.

مخصوصا الان اصلا اعصاب ندارم اونم برای بچه 

ولی خوب درامدته .

نمیشه بزاری کنار

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
من که حالم بد میشه بخوام یه چیزیو به کسی یاد بدم باااینکه رشته تحصیلی م آموزشه. مخصوصا الان اصلا ا ...

الان هم تو دوراهی گیر کردم ازطرفی اعصابم داغونه از طرفی هم نمیتونم درآمدمو قطع کنم چون باهاش اجاره خونه میدم

درآمدت  چقدرررررررررررر ه؟ آزمون استخدامی دبیری میدی؟ مثلا دوست داری دبیر ریاضی بشی؟

من که فکر میکنم این آزمونها اکثرش دروغه و فقط میخوان هزینه ثبت نام بگیرند این همه نیروهای حق التدریس دارند که رسمی نمیکنند بعد آزمون استخدام دبیر میگیرند 

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
واقعا دلم برای تحصیلکرده هامون میسوزه اینهمه سختی کشیدند اما چیزی عایدشون نمیشه

بخدا آره

مدیریت صنعتی خوندم تا مقطع فوق لیسانس بامعدل ۱۹ و هشتاد .ولی هیچچچچچ .بناچار رفتم سراغ تدریس خصوصی .بایه مشت بچه کند ذهن سروکار دارم .نمره هاشون کم وزیاد شه مادرشون واسه دوقرون پولی که یک هزارم حقم هم نیست میاد یقمو پاره میکنه