2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو

85 بازدید | 11 پست

دوستان من عاشق رنگ کردن موهام هستم موقعی که مجرد بودم همیشه میگفتم شوهر کنم سریع موهامو رنگ میکنم مخصوصا عاشق هایلایتم اما الان ۱ ساله عقد کردم شوهرم اصلا اهل رنگ کردن نیست میگه برو بزارا اما وقتی میزارم ی چیزایی میگه که حاضری محدودت می‌کرد نمیزاشتی اما اینارو نمیگف 🤦🏻‍♀️😂 مثلا همش میگه قبلت بهتر بودی یا ی خانوم میبینه موهاش رنگ نیست میگه ببین چه خوبه همیشه دوست داشتم عقد میکنم تغییر کنم اما با این نظرات شوهرم با زمان دختریم هیچ تفاوتی ندارم ☹️😂میشه بگید چ کنم من هایلایت میخام😭

البته اینم بگما دو بار تو این مدت با نظر خودش و اسرار من موهامو رنگ کردم اما دقم داد و اخرشم رفتم روش ی رنگ تیره که به موهای اصلیم شبیه گذاشتم ول کنه 😏😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان یاد بگیر اینقدر روش تو روی خودت باز نکنی ک به این راحتی بهت اعتراض کنه

البته اینم بگما خودمم خیلی ازش میپرسم که بهم میاد یا نه یا اینکه چه رنگی بزارم خوبه کلا دوست دارم نظرشو آدمی نیستم که بتونم مثل ی سری از خانوما حرف شوهر برام مهم نباشه به دل خودم بزارم 

بنظر من هیچی رنگ اصلی مومای آدم نمیشه  البتههههه شایدم بهت نمیاد روش نمیشه بهت بگه

نه اونجوری نیست بخاد حرفشو میگه

مشکل اینجاست کلا تو رنگ کردن پایه نیست وگرنه میتونه مثلا رنگ میزارم بگه این زیاد بهت نمیاد فلان رنگو بزار میدونی چی میگم یعنی کسی که علاقه داشته باشه پایه میشه تو این چیزا 

بنده خدا جاریت 😂البته اگر علاقه به رنگ داشته باشه 

جاریم کلن آدمی نیست ب خودش برسه همیشه سر این موضوع با شوهرش دعواش میشه 

شوهرش بهش میگه ب خودت برس لباس شیک بخر ماشاالله پولدارم هستن اما جاریم همیشه برای این چیزا بهونه میاره و ب خودش نمیرسه احساس میکنم افسردس وگرنه کدوم زن خوشش نمیاد ب خودش برسه

جاریم کلن آدمی نیست ب خودش برسه همیشه سر این موضوع با شوهرش دعواش میشه  شوهرش بهش میگه ب خودت ...

آره بنده خدا شاید ی چیزی هست وگرنه به قول شما هر زنی عاشق اینه به خودش برسه مخصوصا اگر شوهرش دوست داشته باشه