2777
2789

ذخیره تخمدانم تو آزمایش ۲ بود ولی دکتر میگه اصلا با سونو جور درنمیاد. اصلا فولیکول خوب ندارم.ماه پیش اوابست و کوالی فول و استرادیول والرات خوردم.
حالا ۲۳ سیکلم آمپول پرگووریس و سینافکت و سینال ۹۰۰ و ۴۵۰ داده با قرص لتروزول که بعد پریود شدن شروع به مصرف کنم برا آی وی اف. احتمالا فردا پس‌فردا پریود میشم. شمایی که تجربه داشتید به نظرتون چقد امید داشته باشم؟

چند هزینه میشه برا ای وی اف؟

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نمیدونم. پارسال مرکز مشتاق اصفهان روز تخمک گیری حدود ۱۵ هزینه شد. با داروها و سونوهای قبلش ۲۰ ت ...

اووووووه انشالا ک دامنت سبز میشه برا منم دعا کن

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
ممنون گلم چقد پیامت و اسم کاربریت آرامش بخشه

خواهش میکنم عزیزم ❤️انشالله به زوودییی تاپیک بارداری تو بزنی .....این داروهای که گفتی به شددددت واسه فولیکول سازی خوبه یعنی قشنگ چندتا فولیکول بالغ میده 

لا إله إلّا اللّه

عزیزم جاری من اوضاعش اصلا خوب نبودبا۳۸سال سن ۳قلو بچه آوارد..امیدتو از دست نده ان شاءالله بچه های سالم و صالح خداون  بهتون عطا کنه🤲🤲🤲❤️❤️❤️💋💋💋

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
خواهش میکنم عزیزم ❤️انشالله به زوودییی تاپیک بارداری تو بزنی .....این داروهای که گفتی به شددددت واسه ...

خدا از دهنت بشنوه.اره سرچ کردم خیلی قوی هستن. دکترم گفت از هر ۱۰۰ نفر به ۱نفر اینجوری دارو میدیم.ماه قبلش گفته بود اگه قرصا جواب نده دیگه نمیخواد هزینه کنی واسه آمپول و... برو سراغ تخمک اهدایی. ولی دیروز بهم دارو داد.توکل به خدا