2777
2789
عنوان

یک سال و نیم

89 بازدید | 9 پست

سلام یک سال و نیم هست وقتی از خونه خارج میشم تکرر ادرار شدید می گیرم در حدی که از استرس بدنم رعشه میگیره  سال قبل سونو رفتم کلیه و مثانه ام مشکل نداره هرچی هم گرمی میخورم فایده نداره نمیدونم مشکل کجاست؟ کسی هست مثل من باشه؟راه حلی دارید؟تو رو خدا دعاتون میکنم به خاطر این مشکل نمیتونم بیرون برم سر کار رفتن برام عذاب شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیابت نداری؟

دیابتی‌ها هم تکرر ادرار دارن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اضطراب ندارید؟

اضطراب همین دستشویی رو دارم انگار وسواس شده 

اولش حس دستشویی بهم دست میده بعد استرس لرز خشکی دهان و تنگی نفس می گیرم پیش اومده احتباس ادرار و مقطعی شدن ادرار داشتم

ببین من فکر میکنم شروع این مشکلت از اضطرابی بوده 

اون روز اول رو میگم

بعد دیگه هی شرطی شدی

حالا چند بار لباس بپوش به قصد بیرون رفتن برو تا سر کوچه و برگرد

این شرط رو بشکن

ازمانش دادم ۱۰۳ بود لب مرز

به نظرم یه پزشک برو قندتو دوباره کنترل کن مامان من دیابتیه تکرر ادرار داره چندساعت که میریم بیرون چندبار باید بره دستشویی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم