2777
2789
عنوان

بچه ها یه پیرزنه با یه مرد قد بلند امروز در خونمونو میزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شوهرم اومده خونه میگه این پیرزنه دعانویسه چند تا کوچه پایین تر میشینه منم چقدر باهاش تند حرف زد ...

نه بابا نترس قدرتش داشت گربه رو میبرد نیاد دنبال مو دربدر بشه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
دیدم تو تاریکی وایساده در یه ماشین میگم کاری داری هی میگه بیا بیرون گفتم کارتو بگو هیچی دیگه چسبیده ...

سلام 

اون تاپیک.وقفل کردین دوست عزیزمن باشمانبودم که گفتم چرا۳تابچه آوردی به اون کاربرگفتم که گفت ۳تادارم ومستاجرم وشوهرم فقط یه موتورداره پتوگذاشتم بفروشم وقتی اینجوری گفت حقیقتا ناراحت شدم گفتم پس چرا۳تابچه آوردی گناه دارن بچه ها خداشاهده ازروی قصدوآزار واذیت نگفتم بهش فقط دلم واسه بچه هاسوخت

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم