2777
2789
عنوان

من یک مادر روانی شدم

1071 بازدید | 67 پست

سلام به همه مامانا 

خانوما من واقعا عوض شدم‌قبلا انقدر صبور بودم که معروف بودم به صبوری

ولی حالا از وقتی بچه دومم به دنیا اومده و حدود۶ماهه هست دختر اولم خیلی رو مخمه همه کاراش 

جدیدا که دستمم روش بلند میشه حالا نه اینکه بخوام بد بزنم ولی در حد فشار یا یکی میزنمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا میگذره عزیزم

بزگ بشن راحت تر میشی

شاید بچه اولت حسادت می کنه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

مثلا همین امشب دختر کوچیکمو باهزار ضرب و زور ساعت ۸خوابوندم که حداقل یه شب زود بخوابه

ولی ماشالا دختر بزرگم هرچی بهش میگم‌اروم حرف بزن یا ندو ولی مگه گوش میداد اومده تو اتاق بالاسرش تب تب میزنه منم دیگه نفمیدم یکم که زدمش بعدم از دستش گرفتم کشیدمش بیرون

بچه ی اولت داره با این کاراش میگه که بهش توجه بکنی... دقیقا همون طور که بچه ی دومت توجه میکنی.

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!

مادرم منم همینه اولش خیلی اروم بود بعدش عصبی شد و مارو کتک میزد و این خیلی رو من تاثیر بدی گذاشته باعث شده که ادم استرسی و مضطرب و بی اعتماد بنفسی بشم 😢😢خواهشش میکنم ازت خودتو کنترل کن نمیدونم مهارت های کنترل خشم یاد بگیر  چون خیلی تاثیر بدی رو شخصیت و رفتار و ناخوداگاه  کودک میزاره 😢 بخدا من نمیدونستم اینارو تا وقتی که روانشناسی خوندم جدی بگیر لطفاااا

اااه حالم از بچه بهم میخوره

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...