2777
2789

دوستان شما هم خانواده شوهرتون به شما و بچتون محل نميدن؟

خانمها ازتون راهنمايي ميخوام

من كلا خانواده شوهر خوبي ندارم . همشون سرد هستند و بي عاطفه البته خودشون خود شيفته هستند و خودشون رو خيلي مهربون ميدونن

در كل رفت و امد ندارن. يك خواهر شوهر دارم كه به ظاهر ميخواد جلوي شوهرم بگه من به سحر زنگ ميزنم. مثلا يك ماه پيش زنگ زد تولد بچم رو تبريك بگه كه من مشغول بودم. پشتش زنگ زد به شوهرم و گفت سحر نبوده جوابم رو نداده. منم فرداش زنگ زدم جواب نداد. دو هفته بعدش زنگ زدم و جواب نداد و ليندفعه براش پيام كذاشتم كه من دو دفعه زنگ زدم و اونم گفت مشغول كار هستم و سر كار ميرم و فردا بهت زنگ ميزنم كه از اون روز يكماه ميگذره و زنگ نزده. هميشه همين هست و منو همشون همينطور بي محل ميكنن. 

هفته ديگه ميدونم به شوهرم زنگ ميزنه و جلوش ميگه با سحر هم حرف بزنم. عكس العمل من چي باشه؟ به روش بيارم جلوي شوهرم؟ 

من أصلا به شوهرم ديگه رفتارهاشون رو نميگم انقدر كه اينها بدجنس هستند. 

چطور باهاش حرف بزنم و چيكار كنم؟

اينم بگم كه كلا سرد هستند ولي خوب به شوهرم چطور ميتونه زنگ بزنه. من اين كارهاشون رو بي احترامي ميدونم. ما ازشون دور هستيم تا حالا تصويري حتي بچه هاي من رو هم نديدن. من از وقتي ازدواج كردم هيچكسي رو تو خانواده شوهرم نديدم و بچم هم همينطور. 

اين به نظرم خيلي غير عادي هست. همه راهي هم امتحان كردم بهشون حرف زدم، گفتم رابطه دوست دارم به خاطر بچه هام بيشتر باشه ولي نشد. حتي تصويري گفتن نه.

اگرم جواب تلفنش رو نميدادم به شوهرم گله ميكرد. 

سلام دوست عزیز، داشتم سرچ میکردم برای رفتار بد خانواده شوهر که تاپیک شما رو دیدم، منم از وقتی ازدواج کردم با بیشعوری ها و کم محلی های خانواده شوهرم و توهینا و دورویی هاشون مشکل داشتم و دارم، ولی از جایی به بعد به این نتیجه رسیدم بودن اونا توی زندگیم جز دردسر نتیجه ای نداره و باهاشون قطع ارتباط کردم، به نظرم شما باید دقیقا مثل خودشون رفتار کنید، بی تفاوتی،بی توجهی و اینکه جلوی شوهرتون وانمود کنید با اونا رابطه بدی ندارید، خودتونو با بچه هاتون سرگرم کنید و از زندگیتون لذت ببرید