2777
2789
نه وحی نه عقل نه قانون اساسی شماره استلزام نکرده که برای بنده تعیین تکلیف کنید افهامه؟

من ؟ایاتعیین تکلیف کردم ؟شهلاجون جمله هارودرست بخون ..من فقط سوال پرسیدم 🤷😂😂

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوالات منشأش تعیین تکلیفیه مدخول بی سیاست 

ایناکه گفتی خودتی بیتربیت ...دیگه من مسئول کم اوردنت نیستم که

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ایناکه گفتی خودتی بیتربیت ...دیگه من مسئول کم اوردنت نیستم که

ببین چه وضعی داری که تو قرن بیست و یکم نگرش سوفیست های پنج قرن پیش میلاد رو داری و فک می‌کنی کم نیازی چه گلی کاشتی یا کم بیاری به خاک سیاه نشستی.

متاسفم برات خانم ساده 

ببین چه وضعی داری که تو قرن بیست و یکم نگرش سوفیست های پنج قرن پیش میلاد رو داری و فک می‌کنی کم نیاز ...

بروبابا خود سقراط پندار...😂

زدمت الان باید یکم تند می‌شدی اینجوری آروم نباش وجدان آدم درد میگیره 

بازم کم اوردی چرتوپرت میگی ..من که زبون توروبلدنیستم زبون بسته 😂

بازم کم اوردی چرتوپرت میگی ..من که زبون توروبلدنیستم زبون بسته 😂

انتظار نداشتم با ضربه‌ای که بهت زدم دوباره از لفظ کم آوردن استفاده میکردی ولی از بس که کم میفهمی چیکار کرد.

متوهمم که هستی میگی بازیگرا روم کراش دارن🤣😂🤣