2777
2789

دوستان من به رلم جمعه پیش خیلی زنگ زدم و پیام دادم جواب نداد...صبحه روز بعد پیام دادم که ی سرماخوردگیه دیگ منم سرماخوردم ولی بروی هودم نیاوردم و اونم نوشت واقعا متاسفم برات برو دیگ نمیخام ببینمت ....

و بعد گفت تو درک نمیکنی و درک نکردی خدافظ

منم چنتا پیام دادم خدافظی کردم و بعد بلاکش کردم... 

یک هفتعو نیم گذشته اما خبری نشده ازش ...

بنظرتون پیگیرم میشه یا ن؟؟؟

خیلیییی دلتنگم😔

کسی بوده تو همچین شرایطی

آی اَم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی سرماخورده بود؟؟اون؟یعنی یه پیام نتونست بده گ مریضم؟؟خودتو گول نزن پیچونده دیگ هم برنمیگرده

شب قبلترش گفته بود سرماخوردس میگم شاید مدلشه واقعا

آی اَم
ن مغروره اگ میخاس پیام بده ک تاالان داده بود🥲

نگا عزیزم من خودم طرفم تا حد مرررگ دوسم داشت دیوونم بود ولی تا یه جایی گنجایش لوس بازیلم و غرورمو داشت از یه جا ب بعد سنگ شد... هر وقت دعوامون میشع... دیگه مغزش ننیکشع دست خودش نیست نمیتونه خودش باشه... واقعا روانی میشع... میره بعد یک مدت از دلتنگی منفجر میشع برمیگرده... باید زمان بدی... ولی خدا کنه دیگه برنگرده 2 روزه گورشو گم کرده

♥️🕊️