2777
2789

سلام وقتتون بخیر

واقعا من به کمکتون نیاز دارم 

من ۲۰ سالمه تازه امسال میرم دانشگاه 

من تابستون که میرفتم کلاس یسری وسیله مثل عروسک و کرم ابرسان و اینا خریده بودم 

که میدونستم اگه به مامانم نشون بدم سرم غر میزنه و میگه پولاتو برای این چیزا خرج نکن 

هیچ جوره مامانم باهام صمیمی نیست

ازش میترسم

هیچ حرفی نمیتونم بهش بزنم

با اینکه فقط ۱۸ سال تفاوت سنی داریم

ولی اصلا باهام رفیق نیست 

گاهی حتی فک میکنم دشنمنه 

اصلا درکم نمیکنه 

من این وسایلی که خریده بودم امروز توی کشوی به قول خودمون جاسازم پیدا کرده 

و میگه تو همه چیو ازمون قایم میکنی

معلوم نیست کی اینا رو برات خریده 

دیگه باهات کاری ندارم 

هرکار خاستی بکن

و من بعد ۲۰ سال زبون باز کردم و گفتم من از تو میترسم 

الانم نه جوابمو میده 

ن چیزی

فقط میخام بهم اعتماد کنه 

حتی به قیمت خراب شدن بقیه زندگیم

این اکانت دست چند نفره پس اگه تاپیک ها بهم نمیخونه داستان درست نکنین 🤌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مامانت درک می‌کنه هر زن و دختری مخصوصا تو سن تو به این چیزا نیاز داره چون زیبایی حق تو هست مخصوصا وقتی میری دانشگاه 

بهش بگو پول جمع کردم خریدم چون نیاز دارم حتما درک می‌کنه

وقتی اینطوری رفتار کرده چه انتظاری داره خب؟ اعتمادش رو میخوای؟! اگر کامل طلب باشه تااا همهه‌ی اعمالت و وجودت رو کنترل نکنه بهت اعتماد نمیکنه، فقط نباید بهونه دستش بدی که بتونه تهمت های بدتر از این بهت بزنه،

این سوتی‌ای هم که دادی کارو یه کمی خراب کرده

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

دوست عزیز من تلاشت بی فایده اس!!!! 

منم مشکل تورو داشتم هر کسی منو میشناسه میدونه نوشابه خور حرفه ایم یه مدت قوطی نوشابه ها فلزی رو برای درست کردن یه کاردستی جمع می کردم و حتی جای پنهونی نبود کاملا جلوی چشم تویه پلاستیک... یه روز مامانم اومد گفت معلوم نیس نوشابه ها رو کی برات می خره که حتی دلت نمیاد بندازی بیرون!!! 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️فک کن! قوطی نوشابه! و موارد دیگه مثل این زیاد بود... من هربار بهش عشق ورزیدم جیزس که اون از من دریغ می کرد انقدرکه دیگه دلم از سنگ شده آخرم به اجبار شوهرم داد با اینکه من اون همه التماسش می کردم... شب عروسیم بغلش کردم گفتم من الان برم دیگه پشت سرمم نگاه نمی کنم و همین هم شد... الان جامون عوض شده و اونه که به من التماس می کنه حداقل بهم زنگ بزن اما من بهش رد تماس میدم چون اصلا حرفی باهاش ندارم

به کارم افتخار نمی کنم اما دیگه دلم از سنگ شده

خوب مامانت درک می‌کنه هر زن و دختری مخصوصا تو سن تو به این چیزا نیاز داره چون زیبایی حق تو هست مخصوص ...

اگه درک میکرد ک نیاز به کمک نداشتم 

مشکل اینه درکم نمیکنه

دوست عزیز من تلاشت بی فایده اس!!!!  منم مشکل تورو داشتم هر کسی منو میشناسه میدونه نوشابه خور ح ...

فک کنم منم همینم