2777
2789

چهاربار نامزد کردم هر چهارتاشون دم عقد متوجه شدم یه مریضی جسمی خاصی داشتن ک نمیشد ازدواج کرد باهاشون ، یکیشون ک افتضاح بود هم روحی هم جسمی 

الان هم باز خواستگار دارم و باز نقص جسمی دارن ک من بعد سه جلسه متوجه شدم

پیش دعا نویس هم رفتم گفتن طلسم دارم کلی پول داد ک مثلا برطرف کنه و الان باز هم همین جوریه مثل قبل

واقعاً سردرگمم ک چرا اینجوری میشه من خودم الحمدلله سالمم و چهره و هیکل خوبی دارم ولی خواستگارام اینجوری هستن کسی دلیلی ب ذهنش میرسه

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

چندماه هم زمان میذارم با طرف میرم بیرون ولی دم عقد متوجه میشم باز

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولداريد؟ يا رابطه اجتماعيت چطوره؟

اره الحمدلله وض مالیمون خوبه

بخدا خیلی بهم میگن چ خوش برخوردی ...

حالا خوبه متوجه میشی قبل عقد 

یکیشون بعد عقد متوجه شدم و طلاق گرفتم ولی باکره ام 

اره الحمدلله وض مالیمون خوبه بخدا خیلی بهم میگن چ خوش برخوردی ...

دختر خوب پیش دعا نکیس و این چیزا میری که بد تره ،۴۰ روز یاسین بخون ان شالله یه همسر خوب و لایق پیدا میشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

منم همین جوری بودم اتفاقا پیش دعانویس رفتم گفت بختت بستس اونموقع چند تومن ازم پول گرفت ولی هیچ کاری نکرد واسم🥲 سعی کردم فرکانسمو خوب کنم ک آدمای خوبی رو جذب کنم الان ی مقدار بهترم. شمع تراپیم پیش ی خانمه انجام دادم با قرآن میگه بختمو باز کرده. خیلییی بهتر شدم الان با یکی آشنا شدم ایشالا ک خوب باشه🥲🤲

چه مشکلاتی دارن خوب؟ 

یکی مریضی روحی بدی داشت ک بخاطر آزمایش عقد نخورده بود قرصاشو ی صداهای عجیب میداد 

یکی صرع داشت 

یکی خانوادتا مشکل ژنتیکی داشتن فرض کن بله برونم بود عمه و خاله هاش اومدن باورتون نمیشه یکی دست نداشت یکی سرش بزرگ بود یکی هشتا انگشت داشت