2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین کمک

148 بازدید | 33 پست

بچها من تا حالا تنهایی جایی نرفتم از ماشین تنهایی میترسم دیگه مجبورم فردا یه مسیر تقریباً کوتاه رو با اسنپ برم چون کسی باهام نمیره شوهرمم سر کاره میگه خودت برو ترست از بین بره منم میدونم اینجوری که نمیشه آخه تا کی دیگه بزرگ شدم می‌خوام بچه دار بشم کسی باهام نمیاد فردا هم واسه یه سری آزمایش باید برم آزمایشگاه میدونم بعد این بیشتر باید تنهایی جایی برم ولی خیلی میترسم همین الان بغض کردم روم نمیشه به هیشکیم بگم چون مطمعنا نمیرن🥺😣😫

با من بحث نکنید 🤷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ترس باعث میشه وقتی هم که لازمه نتونی به خودت کمک کنی

بیرون رفتن و ماشین سوار شدن رو هر روز همه انجام میدن

منتها یه سری احتیاط لازمه مثل اینکه راه ها رو تا حدی بشناسی

از وسیله ای استفاده کنی که اطمینان داری

برای اسنپ حتی اگر راننده هم خواست لغو نزنی البته وقتی سوار شدی 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
این ترس باعث میشه وقتی هم که لازمه نتونی به خودت کمک کنی بیرون رفتن و ماشین سوار شدن رو هر روز همه ...

آره خیلی ترسوم کلا باز ماشین که دیگه خیلی زیاد  هیچ جا رو هم بلد نیستم متأسفانه دوساله اومدم کرج زیاد جایی نرفتم تنهایی که اصلل

با من بحث نکنید 🤷
آره خیلی ترسوم کلا باز ماشین که دیگه خیلی زیاد  هیچ جا رو هم بلد نیستم متأسفانه دوساله اومدم کر ...

خب هر وقت خواهر یا دوستی داره میره جایی همراهیش کن که کنار اون یاد بگیری

ولی فردا رو برو با اسنپ امن هست فقط میگم سوار شدی لغو سفر رو نزن

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
خب هر وقت خواهر یا دوستی داره میره جایی همراهیش کن که کنار اون یاد بگیری ولی فردا رو برو با اسنپ ام ...

نه اصلا مرسی که گفتی آره گاهی میرم با جاریم یا زن داداشم کسی کنارم باشه این خیالم نیس با مادر شوهرم تهران رفتم اومدم  الان یه بچه ده ساله هم کنارم باشه حس امنیت میکنم ولی نمی‌دونم چرا فوبیا تنهایی دارم🤦

با من بحث نکنید 🤷