2777
2789
عنوان

اسباب کشی و همسایه ی چوسو

884 بازدید | 32 پست

والله ما  تازه اومدیم اسباب کشی کردیم ولی چون من همش  سرکار بودم   نچیده بودم مثلا اشپزخونه اینارو!

ب همسایه داریم  بمن گفت برای اش  من بیا کمکم کن  هفته ی  قبل  منم برای   اشپزخونه ک میخای بچینی میام  کمکت!

من تا الان هزاربار میخاستم جمع کنم اشوزخونه رو این گفت ن وایسا   امروز 

از صبح ک زنگ زدم گفتم گفتی امروز  بیا دیگه! 

گفت باشه میام من کارا و کردم تا همین الان!  هنوز نیومده!   شوهرم ساعت ۹ میاد  این وایساده نیم ساعت اخر بیاد  فقط خودشو پیش شوهرم خوب کنه!     

منم دیگه نمیزم کمکش! بخدا بخاطر این وایساده بودم هی میگفت مذیون منی  جمع کنی وایسا خودم بیام من اینجوری میچینم و فلان و بیسان قسمم داد دست نزنی باهم انحام بدیم و زود تموم بشه!   حالت گموگور شده!!!! 

خودم ریختم  اخراشه  خسته شدم  کاش  زودتر خودم تنهایی انجام داده  بودم! دیگه نمیخام محلش بزازم ! خودمم بخدا خونریزی داشتم تازه سقط کرده بودم از حام بلند شدم رفتم اش اونو کمک کردم و قابلمشو شیتم! و پخش کردیم و تزیین کردم و سبزی پاککردم براش!     من  منتی ندارم ولی اگر میگفت خودم زودتر تمیز میکرد اشپزخونه زو نبازی بهش  نبود ک   ملت چرا اینجورین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فرض رو براین بگیر اتفاقی افتاده براش

اخه دخترخاله ی  شوهرمه  همیشه  وقتی شوهرم میاد  میادش  ک بگه من همه کارا زو کردم!    اخر کارا میاد    هیچ کاریم نمیکنه فقطم میخوره  زحمتم بیشتره بااون بخدا

من فقط متعجبم چقدر زود با همسایه صمیمی میشید.سال۹۸ اومدم این خونه که الان هستیم با همسایه جفتیم سلام ...

دخترخاله ی  شوهرمه  درست میخوندی عزیزم میدیدی  ینوشتم 

اخه دخترخاله ی  شوهرمه  همیشه  وقتی شوهرم میاد  میادش  ک بگه من همه کارا زو ...

پس اگ سابقش بده خودت مقصری عزیزم

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!