2777
2789

سلام دوستان،من همیشه ازین که یکی خاطرات قشنگ و لحظه های خوبشو تعریف میکنه لذت میبرم و حالم خوب میشه.

بیاین از قشنگ ترین لحظه ها و روزای زندگیتون بگید که خیلی  خوشحال بودید،از اتفاقای قشنگی که اشک شوق به چشمتون اورد😍🤩

خدااااااایاااااااااااا عاااااااااااشقتمممممممم😍❤️

هر بار که پول میاد به حسابم خیلی حال میکنم 😂🥴

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😂انشالله همیشه کارتاتون پر پول باشه و شما خوشحال

خدا از دهنت بشنوه فعلا که دخل اصلا با خرج نمیخونه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

مامانم سل داشت ۱۲ سال پیش من اون موقع ۱۰ سالم بود بعد چون مادرم از سنش کمتر میزد قرص زیاد بهش داده بودن فک میکردن مجرده بعد که گفته متاهله دکتر گفته دیگه بچه دار نمیشه ولی یکسال بعد خوب شدن حامله شد والان خواهرم ۱۲ سالشه من اون موقعها همیشه قبل خواب دعا میکردم یه ابجی کوچولو داشته باشممم وقتی دنیا اومد خیلی خوشحال بودم چون فکر میکردم بخاطر دعای من دنیا اومده

شب تولدم ک سوپرایزم کرده بود تو خونمون 

بهم گفت چیو ارزو کردی ؟

گفتم میدونیا ولی میگم 

ترو آرزو کردم...... ک همیشه تولدام کنارم باشی ؛گفت؛ هستم چون نمیتونم نباشما 

الان دو ساله ک نیس ؛قدغن کردم کسی حق نداره تولد واسم بگیره (هفته پیش تولدم بود )

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر