2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیخواد

421 بازدید | 20 پست

دو روز پیش خونه مامانم بودیم تو خونه مامانم‌شوهرم بهانه الکی اورد دعوا راه انداخت مادرم بود و دید من تقصیری نداشتم یه کلمه گفت اینبار زنت بی تقصیره یهو شوهرم گفت به تو ربطی نداره ذحالت نکن  و منم لجم گرفت گفتم همه بهانه گیریات به خاطر ماذر و خواهرته فتنه میکنن تورو پر میکنن واقعا هم پشت من خیلی حرف میزنن و از خداشونه ما به مشکل بخوریم خلاصه دعوا بالا گرفت مامانم فقط یه کلمه گفت حونه من دعوا نکنین و رفت اتاقش اینم بگم الان نزدیک دوساله خونه ماذرم زندگی مبکنیم من تو ذعوا عصبانی بودم پشت خواهر و ماذرش حرف زذم اشوهرمم علنی به ماذرم توهین کرد و بعدم وسایلشو وجمع کرد و با ماشینش که معمولا دست بهش نمیزنه و همیشع ماسین من دستشه رفت و گفت پاشو دیگه خونه مامانم نمیزاره شوهرم خیلی غده حرفی بزنه انجام میده میدونستم رفته باغمون فرداش رفتم با بچم پیشش رفع کدورت کنم راضی نشد برگرده و نمیخواستم دعوا خونه مامانس ببره چون میدونم خوشحال میشن گه برد و دیشب اونجا خوابید من خیلی اصرار کردم به خاطر بچه برگرد قبول نکرد و منم گفتم خیلی کینه ای هستی و اوندم خونه مامانم دیشب به حاطرش با مامانم بحثم شد بهش مسیج زدم دستمزد زحمات مادرم این بود به خاطر تو باهاس دعوا کردم شوهرم دیشب کلی مسیج زذ دیگه نمیخوامت و خونه مامانتم دیگه نمبام و گفت میخواد جدا یشه منم دیگه جواب نداذم و محل ندادم و تصمیم گرفتم فقط سکوت کتم و محل ندم امروز هم اصلا ازش خبر ندارم ولی حال دلم بده و گریه هام بند نمیاد میدوتم گفته برنمیگرده دیگه نمیاد بچه ها حالم خیلی بذه زندگیم الکی از هم داره میپاشه..

سوره قیامت را بخون انشاالله واست قیام کنه وبیاد

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین الکی هم نیست. داری زور الکی میزنی. مرد گوشی رو نمیتونی نگه داری.

اهل نماز هستی تا بهت یه راهکار راحت بدم. خودم هم همین مشکل رو داشتم. این راهکار رو دم دمای طلاق، یه روحانی خیلی بزرگ داد بهم و واقعا زندگیم حفظ شد

همچین الکی هم نیست. داری زور الکی میزنی. مرد گوشی رو نمیتونی نگه داری. اهل نماز هستی تا بهت یه راهک ...

به منم میگی قشنگپ

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است
به منم میگی قشنگپ

بیا عشقم.

عزیزم به نیت بریده شدن مادر شوهرت یا هر کسی مزاحم زندگیته از زندگیت هر روز بعد نماز صبح و پریودی که نماز نمیخونی ،وضو بگیر  هر صبح نه بار سوره کوثر بخون، به نیت این که همسرت عااااشقت شه وبه حرفت باشه بعد هر نماز واجب یعنی پنج بار سه تا نصر و سه تا کوثر بخون. اینا رو حداقل چهل روز ادامه بده. یعنی جواب هم گرفتی تا چهل روز بخون. یه نشونه بذار لای سجاده یادت نره

تا اینجا دستور اون روحانی بود.

سه تا ذکر بهت یاد میدم بزن بالای اجاق گازت و موقع پخت غذا بگو
یا باسط.   ایجاد شادی
یا حمید و یا مجید    با هم، رو شدن فتنه و شر و رفع شدن
یا عفیف.  میل به خیانت و گناه جنسی و ...از بین می‌ره
ذکرها تعداد ندارن تند تند و قاطی پاتی بگو. فقط یا حمید و یا مجید با همه

همچین الکی هم نیست. داری زور الکی میزنی. مرد گوشی رو نمیتونی نگه داری. اهل نماز هستی تا بهت یه راهک ...

اره عزیزم بگو‌ تروخدا خیلییی دلم گرفته دیگه امیدی ندارم با احلاقی که ازش میشناسم برگرده

اره عزیزم بگو‌ تروخدا خیلییی دلم گرفته دیگه امیدی ندارم با احلاقی که ازش میشناسم برگرده

گذاشتم عشقم. دیگه هیییییچ کاری نکن. فقط اینا رو انجام بده

اگه حوصله داشتی یس و صافات و الرحمن روی گلاب بخون و مرتب موقع خوندن فوت کن و بعد بریز اسپری و هر روز یه کم روی یه دیوار از هر اتاق یا انبار و ...اسپری کن. روی زمین نباید بریزی. دستشویی و حمام هم نریر. توی غذاهایی که مطمئنی تو آشغالی نمیره بریز