2777
2789
عنوان

سقط بخاطر کشیدن میز؟؟

273 بازدید | 19 پست

خانما من یکشنبه  صبح گذشته رو صندلی نشسته بودم و یه میز رو کشیدم سمت خودم حدود یه متر. بعد یه کم کمرم درد گرفت. عصرش ساعت چهار یه کم لکه بینی قهوه ای داشتم.فرداش که رفتم سونو دکتر گفت سقط شده. الان هی دارم باخودم مبگم یعنی بخاطر کشیدن همون میزه، جنین سقط شده؟؟ توی هشت هفته بودم. بنظرتون امکان داره اینقدر سریع سقط شه؟؟؟

🤔🤔من ک بارداربودم مادرشوهرم میگفت ب یه مو وصله و خیلی زود کنده میشه از جا بخاطر همین میگفت خیلی مراقب باش وچیزی جا ب جا نکن 

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤔🤔من ک بارداربودم مادرشوهرم میگفت ب یه مو وصله و خیلی زود کنده میشه از جا بخاطر همین میگفت خیلی مر ...

چ مادر شوهر فهمیده ایی.قدر بدون

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

من باردار بودم چندین بار خونه تکونی کردم از دیوار شستن و پرده نصب کردن نمیگم مث من   باشی& ...

دکتره هم گفت جنین ضعیف بوده، ولی الان هی باخودم میگم شاید تقصزر خودم بود

پس چی؟ آخه بعد اون لکه بینی داشتم و تمام علایم بارداریم رفت

عزیز چون میگی بعدش کمر درد گرفتی و لک، ممکنه همون میز سببش باشه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد