2777
2789
عنوان

سقط بخاطر کشیدن میز؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 19 پست
پس چرا من حواسم نبود    

قشنگم غصه نخور شاید واسه اون نبوده، وقتی خواست خدا باشه برگی هم از درخت نمیوفته، حالا شما میگی میز کشیدی من هفت هفته از حمام اومدم بیرون پام خیس بود لیز خوردم باکمر اومدم زمین یه مسافتی هم رفتم😅😅😅ایقد گریه کردم، کمر پهلوم کبود شدا اینقد باضرب خوردم زمین، ولی خواست خدا بود اتفاقی نیوفتاد، خواست خدا بوده گلم توکلت ب خدا باشه انشاالله یه نی نی دیگه ب زودی زود خدا بهت میده🙏🙏🙏🙏🙏

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مادر شوهر فهمیده ایی.قدر بدون

اره خداحفظش کنه

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

خدا بخواد هیچی نمیشه منم سقط کردم چیز سنگین ک بلند نکرده بودم ولی جاریم الان اثاث کشی کردن نمیدونست بارداره بعدا فهمید هیچی نشد

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏