2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سه چهار روزه پشت سر هم مهمون داشتم دوستای خودم و دوست های شوهرم با خانم هاشون اومده بودم 

امروز تخم مرغ چشم گرفتم 

سه تا به چشم هاشون ترکید 

شوهرم از دیشب سر ی چیززز الکی باهام قهر کرده 

هر چیز که در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو🌏🍀

بینشون دعوا میشه،سر هر چیز بیخودی دعوا میکنن،تصادف میکنن،دور از جون ممکنه حتی یکیشون کشته بشه،دیدم ک میگما،من خودم سعی میکنم هیچی از خوشیام تو مجازی نزارم، ب چشم بد خیلی اعتقاد دارم

وااااای از قبل میدونستی چطورن؟؟

نمیدونستم 

دیروز ظهر مهمونامون رفتن و چون عکس و فیلم های عروسی و خودم و شوهرم رو دیده بودن و 

و دیده بودن که ما چقد باهم خوبیم و... چشم خوردیم 🥲

و دیشب شوهرم قهر کرد 

منم موندم خدایا واسه چی اینجوری کرده 

امروز شه تا چشم گرفتم 

هر چیز که در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو🌏🍀
بینشون دعوا میشه،سر هر چیز بیخودی دعوا میکنن،تصادف میکنن،دور از جون ممکنه حتی یکیشون کشته بشه،دیدم ک ...

من رفتم دانشگاه بار اول خواستم عشقمو ببینم وقتی دیدمش عالی بود همه چی فردا صبحش به دوستم گفتم یه دفعه انگار بمب خورد بینمون بهش خواستم کادو بدم نشد اصلا بدم چون دوستم خیلی رفت تو چشمش و میگفت نده زیاده فلانه ولی خودش بعد دیدم تقلید کرده!! و من وقتی رفتم پیشش اونم زود رفت پیش دوس پسرش انگار جامونده

اصلا بی دلیل کشش منفی داشتیم و من خیلی حالم بد بود

و قرار دومم به دوستم گفتم چی میخوام بپوشم اونو روز قبل پوشیده بودم  یه لحظه جلو آینه سالم سالم بود تازه گرفته بودم حتی قیمتش هنوز بهش وصل بود

وقتی به دوستم گفتم و‌خواستم بپوشم برم سر قرار دیدم یه قسمت اصلیش کامل جدا شده در اومده وسوراخ شده!!!!!😱😱

نمیدونستم  دیروز ظهر مهمونامون رفتن و چون عکس و فیلم های عروسی و خودم و شوهرم رو دیده بودن و&n ...

دیگه به کسی نشون نده و دوری کن ازشون

خیلی بده 

شوهرتم برو سمتش آشتی کن چون بی دلیله قهرش