2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیاط هستید؟ با سه سانت روی همگرد کافیه ؟

بله

روی هم گرد جا دکمه اگه منظورتونه بستگی به جنس لباس و اندازه دکمه داره برای پالتوهای زمستونی و جنس ضخیم ۲.۵ تا ۳ سانت هست اما جنسهای نازکتر ۲ هم اوکیه البته اگه مدل جلو لباس سادست(منظورم چهاردکمه یا شش دکمه نیس)

واسم دعا کنید🤲🙏
بله روی هم گرد جا دکمه اگه منظورتونه بستگی به جنس لباس و اندازه دکمه داره برای پالتوهای زمستونی و ج ...

الان این مدل سه دکمه ش و دکمه هاش انقدری باشه میخام ازاد تر باشه چون مامانم شکم داره با ۳ سانت کافیه؟ و این یه طرفه ست؟

بنظرتو چقدر روهمگرد بزارم؟🤔

بستگی به یقه هم داره

مثلا واسه یقه شال جدا۶الی ۸سانت میشه

میتونی هم به اندازه نصف فاصله سینه روهم گرد بگذاری مثلا فاصله سینه ۱۸ بودمیشه۹

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
بستگی به یقه هم داره مثلا واسه یقه شال جدا۶الی ۸سانت میشه   میتونی هم به اندازه نصف فاصله سی ...

بنظرت یه،طرفه باعث میشه کسایی ک شکم بزرگ دارن شکمشون بزرگتر شه؟

الان این مدل سه دکمه ش و دکمه هاش انقدری باشه میخام ازاد تر باشه چون مامانم شکم داره با ۳ سانت کافیه ...

اگه شکم یا بالاتنه پری دارند بنظرم اینجوری ندوزید به دلیل روی همگرد زیادش باعث میشه شکم و بالاتنه بزرگتر به چشم بیاد

اگر حتما همین مدل رو میخوان حداقل باید ۹-۱۰ سانت روی همگرد داشته باشه ۳ خیلی کمه و تقریبا وسط میوفته

واسم دعا کنید🤲🙏
بنظرت یه،طرفه باعث میشه کسایی ک شکم بزرگ دارن شکمشون بزرگتر شه؟

ساده بهتره برش ازسرشانه(ترک ازسرشانه)بده ساده بدوز باروهمگرد۲.۵

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
اگه شکم یا بالاتنه پری دارند بنظرم اینجوری ندوزید به دلیل روی همگرد زیادش باعث میشه شکم و بالاتنه بز ...

اره استادمم گفت یه طرفه ندوزم چون خیلی چاق تر دیده میشه 😭

اره استادمم گفت یه طرفه ندوزم چون خیلی چاق تر دیده میشه 😭

بله درست گفتن برش از سر شانه بدید با یه تک دکمه روی کمر یا نهایت دو دکمه از پلو ها کمر رو حالت دار بدوزید پشت رو هم کمی میتونید بگیرید اگه گودی کمر مناسبی دارن اما اگه شکم بزرگه زیر سینه رو زیاد جذب نکنید.

قبل از الگوکشی مبحث مربوط به ایرادهای اندامی بخش شکم بزرگ رو هم نگاهی بندازید.

واسم دعا کنید🤲🙏