2777
2789
ت‌ دو ماه هم دیدم

وقعا؟؟؟؟با پایه صفر؟پس چرا خیلیا ی سال میخونن اما قبول نمیشن من دختر خالم قلم چی میرفت یسال خوند اخرشم رشته ب درد نخور و دور قبول شد منم ناامید کردا میگه چاهار ماه وقت داری نمیتونی فرهنگیان بیاری خودتم پایت صفره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقعا؟؟؟؟با پایه صفر؟پس چرا خیلیا ی سال میخونن اما قبول نمیشن من دختر خالم قلم چی میرفت یسال خوند اخر ...

دختر خاله ت خودشم میدونه که  درس نخونده 

رشته انسانی پایه خاصی نمیخواد شما ببین روانشناسی یه کتابی هست که ۸ درسه کسی که تو یه هفته این کتابو یه دور بخونه تو دو ماه چند بار مرورش کرده و حداقل ۸۰ درصد از سوالاتش رو جواب میده در بدترین حالت

تاریخ و جغرافیا همینطور فقط میخواد ساعت مطالعه ت زیاد باشه وگرنه نه دارن چیز خاصی میگن نه مسئله و ریاضیه فقط میخواد بشینی حفظ کنی 

خود درس ریاضی ۴ تا سوال حفظی داره از امار و احتمال شما همون ۴ تا جواب بده از خیلیها جلویی انسانی ها اصلن ریاضی نمیخونن 

رتبه اوردن در رشته ی انسانی کار سختی نیست