2777
2789
عنوان

ازین رفیقا شما داشتین؟؟

116 بازدید | 11 پست

یه دوستی داشتم مجازی آشنا شده بودیم دختر بود

خیلییی صمیمی شده بودیم از جیک و پوک هم خبر داشتیم(البته فکر میکردم که داریم)یه روز بی دلیل گم و گور شد و از طریق یه واسطه ای فهمیدم این دختر با چندین پسر دوست بوده و...و از خجالت گم و گور شده،اما واقعا درست بود بعد شیش سال بی حرف گم و گور شه؟منم دیگه شمارشو پاک کردم و تمام و ازونموقع دو سال بیشتره که میگذره،اما هنوز گاهی یادش میوفتم و غم میگیرتم...یا یه دختره بود قرار گذاشتیم کنکوری با هم درس بخونیم،سوالای درسیشو میپرسید جواب میدادم و از روزمون میگفتیم که چیا خوندیم...اونم یهو دیلیت اکانت کرد و غیب شد🤦🏻‍♀️البته این یکی زیاد برام مهم نبود اما بنظرتون این رفتارا درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یکی از اون دوستایی بودم که یهو غیب شدم

بعد گشتم پیجشو پیدا کردم پیام دادم ولی مثل اینکه اون دیگه رو پیجش نبود یا پبام منو ندید یا نمیدونم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

منم یه دوستی دارم مجازی هشت ساله از اون تا صب چت کردنا الان چن ماهی فقط یه پست بفرستیم براهم و تمام

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

نمیدونم درسته یا نه

ولی خب بهتره قبلش خبر بدن🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
رفتار خودت درست نیست که انقدر به ادمای مجازی دل میبندی عزیزم

چه دل بستنی اخه،جز اولی اون دومیه فقط درسی و رقابتی بود که گفتم نبودش برام نیست فقط متعجبم چرا یهو و بی مقدمه🤦🏻‍♀️

منم با یکی دوست شدم ولی چون رلش گفته بود این دختره رو بلاک کن بلاکم کرد😕

بعد گفت پشیمون شدم دوباره پیام داد

گفتم خب دوباره بلاک کن تو که از این کارا میکنی

دوباره بلاک کرد😕