2777
2789
عنوان

چیکار کنم سقط کنم سریعتر

| مشاهده متن کامل بحث + 14074 بازدید | 32 پست
آخی    . منم از همینا میترسم. شما چندهفته بودین؟

نترس عزیزم بسپار به خدا چاره ای نیست.من ۱۰ هفته بودم ولی ۸ هقته مونده بود و رشد نکرده بود.البته قلبش تشکیل شد ولی ایست قلبی کرده بود.دکترا و سونو ها خیلی اذیتم کردن ازاول خیلی بهم استرس دادن.اونام بی تاثیرنبود بنظرم.لکه بینی خیلی کم داشتم دوستم پرستاره گفت تو خونه نمیتونی دیگه رفتم بیمارستان دوست نداشتم کورتاژ شم بچه اولم بود خب.قرص دادن ۱۲ساعت درد کشیدم جیغ زدم خونریزی داشتم دفع نشد که نشد.خییییلی اذیت شدم آخرشم از شدت درد قبول کردم کورتاژ شم.یه هفته بعد کورتاژ لکه بینی و تمام.۲۸روز بعدشم پریودشدم.دوماه استراحت دادم الان ماه ۴اقدامم فعلا که نشده.البته خییییلی استرس دارم بخاطر اونم هست فک کنم چون نه خودم نه شوهرم مشکلی نداریم.انشالله خدا جاشو برام پر کنه.تجربه تلخی بود.اونم اولین تجربه ای که داشتم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چند روز خونریزیتون شروع شد؟ چقدر طول کشید دفع بشه؟ درد داشت؟ من میرم سرکار. تا جمعه باید بندازمش ...

عزیزم من به خونریزی نیفتادم

چون حال روحی خوبی نداشتم فعالیت نکردم

فقط یه جا دراز کشیدم و خوابیدم

که مجبور به کورتاژ شدم

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
نترس عزیزم بسپار به خدا چاره ای نیست.من ۱۰ هفته بودم ولی ۸ هقته مونده بود و رشد نکرده بود.البته قلبش ...

آخی متاسفم. انشالله خیلی زود دوباره مامان بشی  واسه کورتاژ چقدر توی بیمارستان بودین؟ زود مرخص شدی؟

عزیزم من به خونریزی نیفتادم چون حال روحی خوبی نداشتم فعالیت نکردم فقط یه جا دراز کشیدم و خوابیدم ...

من الان زیر دلم  یجوری شده، سنگین شده. طناب میزنم اذیت میشم. یعنی داره کنده میشه؟

من الان زیر دلم  یجوری شده، سنگین شده. طناب میزنم اذیت میشم. یعنی داره کنده میشه؟

آره حتما 

چون زیر دلت یه جوریه 

حالت قبل پریودی زیر دل درد میگیره

ادامه بده

دم نوش زعفران و زیره بخور 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
تمام علایم بارداریم قطع شده. یعنی میگین ممکنه زنده باشه؟ سه روزه کلی دمنوش خوردم

من خواهرم بهش گفتن سقط رشد نکرده و... اینکارو نکرد چندتا سونو رفت فهمید اون سونو درست نبوده.. البته تو هفته های مختلف رفت.. الان ۷ ماهشه