2777
2789
عنوان

قیافه یا پول یا اخلاق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 82 پست
عکس درست حسابی ازش ندارم اصلا بلدنیست عکس بگیره و تیپ بزنه مثل بچه های امروزی😂🤣🤣🤣

حالا اگه قبولش کردی و ازدواج کردین منو تو تاپیکت تگ کن تا ذوق کنم برات بوس به لپت

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمن به شمانصیحت اقایون به شدت اعتماد به سقف دارن خدانکنه یکم زیبا باشن میشن ادم خودشیفته

باکسی ازدواج کنید که از لحاظ قیافه خیلی پایین ترازشماباشه واخلاق مهم ترین معیاره حتی پولم جای اخلاق خوب نمیگیره

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

حالا اگه قبولش کردی و ازدواج کردین منو تو تاپیکت تگ کن تا ذوق کنم برات بوس به لپت

مرسی باشه😂❤️

فعلا آزمایش دادیم کمخون بودیم 

جوابش چندروز دیگه میاد

میگه نگرانم بهم نخوریم😂

گفت آدم منطقی هستم

ولی از همون اول احساسی شروع کرد😂😂😂

نمیدونم کدومو باور کنم🤣

این دقیقا برعکس اونه آزادم میزاره اصلا از لحاظ اخلاق خیلی خوبه میدونم نباید مقایشون کنم ولی قبلی ...

ببین این چیزا احترامیه قبل ازدواجه ربطی به اخلاق و اینا نداره معتاد محله خوش اخلاق تره ...با تحقیقات از در و همسایه و فامیل میشه فهمید کی خوبه کی بد....همه کلاس میزارند.ارزل و اوباش بلدند..

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

بعدابهش میگم😂😂 انتظار داشتم خودش میدونست😂

بعضی پسرا واقعا ساده و بی آلایش هستن شاید تو خانواده ای بزرگ نشده که یادش بدن رک بهش حرفاتو بزن بگو دوست داری در ماشین رو برات باز کنه

مرسی باشه😂❤️ فعلا آزمایش دادیم کمخون بودیم  جوابش چندروز دیگه میاد میگه نگرانم بهم نخوریم😂 ...

چون دوست داره نگرانه که خونتون بهم نخوره و از دستت بده آن شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد دوست عزیزم