2777
2789
عنوان

به نظرتون درسته بهش بگم

950 بازدید | 31 پست

خانما احساس میکنم یه اقایی تو دانشگاه بهم علاقمند شده 

البته دوستمم بهم گفته که فلانی دنبالته

چو اکثر جا ها که هستم انگار برنامه کلاسی مونو داره چون. اکثر اوقات دم در کلاس وقتی کلاس تموم میشه میبینمش

ولی باهام هم صحبت نشده منم ازدواج کرده ام حلقه هم میندازم به نظرتون زشت نیست خودم یا دوستم بهش بگیم که متاهلم چون اون هیچ حرفی با ما نزده و پیشنهادی نداده ولی الان نزدیک یک ماه ست که احساس میکنم تعقیبم میکنه

از انجایی که همسرم بد دله و بعضی اوقات دانشگاه میرسوندم میترسم که دردسر شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بنظرم حلقه ات رو دیده قطعا تصادفی شما هی میبینیش 

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

حلقه ات رو جوری دستتو بیار بالا که ببینه (البته خیلی تابلو نباشه) یا از کنارش رد میشید بلند که انگار با دوستتون صحبت میکنید اسم شوهرتون رو بیارید و در موردش صحبت کنید که بشنوه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

اتفاقا اگر حرفی بزنی بدتره چون پیش خودش فکر میکنه تمایل به رابطه دوستی باهاش داری و این صحبت کردن میشه یک راه باز کردن برای ارتباط.اصلا واکنش نشون نده و نیازی نیست چیزی بگی . ولی سعی کن یجورایی وقتی میدونی نزدیکت حضور داره از شوهرت صحبت کنی و یجوری بفهمه متاهلی

اینجوری که بدتره 🙄 دنبال دردسری 

نه نیازی چیزی بگین شاید سو تفاهم باشه شما زیاد بهش توجه نکنین یا خودتونو بزنین به اون راه 

اگر خاطرخواه بود تا الان میدونست ازدواج کردین 

احتمالا سوءتفاهم هست 

اینجوری که بدتره 🙄 دنبال دردسری  نه نیازی چیزی بگین شاید سو تفاهم باشه شما زیاد بهش توجه نکنی ...

من یکی و دو هفته اول همین فکر رو میکردم ولی نگاهاش و حضورش هر جا که هستم رو احساس میکنم الان یه ماهه

هر جا که میرم مث سلف دانشگاه،  کتابخانه،  محوطه مدام پشت سرمه