2777
2789
عنوان

بیاین بگم اخر هک کردن چی شد!!

291 بازدید | 4 پست

من دیشب هک کردم و فهمیدم چقدر غلط کرده شوهر اون خانومو !

خیلی ها گفتن چون شوهرش پروعه و و‌همزمان با چند نفره   بگو بهش! چون خانووم گفتت بود میخاد جدا بشه و عادی براش و همیشه خیانت شوهرو میبنیه و فقط دنبال مدرک ک میخاد  جدا بشه!

و بعد فهمیدم  زنش  باردار و بقول خودش توی این  ۶ سال ک خیانتای شوهرشو فهمیده دوبارم باردار شده و الان ۳  تا دختر دارع و یدونه پسرم بارداره!

و فهمیدم شوهرش خیلی پولدار و امروز  صبح بلیط سفر ب دبی دارن! و زنه تو ناز و نعمته    و چندتاذخونه و ماشین   بنامش کرده و ماشین زیر پای زنه فقط ۲-۳ میلیارده!
   حالا نمیگم خذای چون شوهره پولداره حق داره خیانت کنه!  ولی   چون زنه گفت بخاطر پول شوهرم میخام زندگیمو حفظ کنم و بمونم و باردارم   سر همین  من هیچی بهش نگفتم و  گفتم خانم نمیشه هکت کنم و تموم شد و رفت!       ولی  خانم های عزیز خواهشا اگر میخاین زندگی کنید   انقد تجسس نکنید  چون فقط حال خودتون نشبت ب زندگی بد میشهههه 

مطمعن باش 😂زندگی گل بلبل دارن شوهرا هم خیانت میکنن باکشون نیست ...ماهای ساده خوش باور فقط حرص میخوریم آخی گناه داره شوهره خیانت میکنه😑

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

اگر قصد و نیت زندگی دارید و میدونید طرف خیانتکاره     ازش باردارنشید! اونم ۴ تا ۴ تا 

اگر نمیخاین کلا نخاینش! ن اینکه هم بدشو بدونید  هم پولشو بخاین  هم  شرایطشو!  خدایی    ی سریا خیلی عجیبن        هر باغچه ای بگردی  دوتا کرم هس !    بعد تو ک میدونی مردت لاشی میدپنی   ۶ سال داره خیانت میکنه چرا بچه میاری ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعن باش 😂زندگی گل بلبل دارن شوهرا هم خیانت میکنن باکشون نیست ...ماهای ساده خوش باور فقط حرص میخور ...

اره دو روز بخدا مغز منو سرویس کرده   و اینجوری و اونجوری دلم سوخت حتی بی پول براش هک کردممم اخرش فهمیدم مایع دارن    اساسی