2777
2789
عنوان

دعوای من و پدرم بنظرتون کی مقصره

346 بازدید | 14 پست

من دیروز پدرم بهم قرص داداشم داد که بزارم تو کمد من کنارم گذاستم فراموش کردم بزارمش بهو دیدمش به داداشم گفتم بزارش تو کمد من خیاطی می کردم بعد اون گذاشت خلاصه صبح من داشتم خونه جارو می کردم داداشم خواست بره مغارع ۴ سالشه اومد گف قرصم بدین گفنم برو بیا بهت میدم پدرم گفت الان بده رفتم گشتم تو کمد نبود نگو زیر کتاب ها هست بعد من هر چی نگاه می کردم نمیدیدمش گفتم داداش قرصت کجا پدرم گفت من دادم دست تو تو از اون می پرسی عصبانی می گفت گفنم من دستم بند بود فراموش کردم به داداشم گفتم بزاره تو کمد گفت تو غلط کردی گفتی گفتم اینجا گذاشته بودم اون گفتم بزاره تو کمد خیلییی بهم بدو بیراه گفت یهو قرص دیدم گفتم بیا اینم قرص به داداشم گفتم خیلییی هم اعصاب خراب بود داداشم اعصبانی نگاه کردن داداش بیشعورم شروع کرد به گریه به پدرم میگه دعوام کرده من و داداشم جلو در اتاق بودیم بعدش بهم میگه تو بمیری تو برا من که پدرتم رحم نداری بعد برا داداشت رحم می کنی گفنم مگه من چیکارر کردمش ؟؟؟؟

دیگه گفت که اونجوری نگام می کنی و کثافت و فلانن خیلیییییی شسکتم ولی چیزی نگفتم بلند شد چای نخورد رفت دیگه تا الان اومد از بیرون ماشینش برداشت رف منم هیچ نرفتم بیرون مامانم رفته عموش فوت کرده بنظرتون من مقصرم؟؟فقط خیلیی بد و بیراه گف هیچی نگفتم فقط تو چشاش نگاه کردم برا همین چرا نگام کردی تو نگاه دشمنانه هس همیشه بهم میکه

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

با دوخط اولی که خوندم میگم خیلی موضوع پیش پا افتاده والکیه اگه بخاطرش جروبحث کردین اشتباه کردین

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز دلم. تو هیچ تقصیری نداری، پدرت کنترل خشم نداره. احتمالا مشکلات دیگه ای هم داره. سر تو خالی شد. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

کاره شما اشتباه بوده که قرص رو دادی دسته بچه ۴ ساله . اگر همشو میخورد چی ؟! رفتار پدرتون هم خیلی تند و خشن بوده و نباید همچین کلماتی استفاده میکرد ولی آفرین به شما که احترامشو حفظ کردی و جواب ندادی .

نه عزیز دلم. تو هیچ تقصیری نداری، پدرت کنترل خشم نداره. احتمالا مشکلات دیگه ای هم داره. سر تو خالی ش ...

بعد مامانم طرف اون می گیره

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
چندسالته ؟! 

۱۵

کاره شما اشتباه بوده که قرص رو دادی دسته بچه ۴ ساله . اگر همشو میخورد چی ؟! رفتار پدرتون هم خیلی تند ...

هنوز مامانم میگ تو بی احترامی کردی

بیخیال قربونت برم

پدرت عصبیه

تو ندید بگیر حرفاشو

مطمعنم انقد دغدغه داره ک اون لحظه از یه جا دیگه عصبی بوده و سر تو خالی کرده

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
هنوز مامانم میگ تو بی احترامی کردی

مامانت بالاخره باید طرفه همسرشو بگیره . اونم که نبوده و دقیق نمیدونه پدرتون اینقدر خشن برخورد کرده . اون قسمتش هم که شما اشتباه کردی ، خدایی نکرده میتونست عواقب بدی داشته باشه . خودتو ناراحت نکن .