2777
2789
عنوان

چرا بعضیا فکر نکرده حرف میزنن

104 بازدید | 13 پست

اصلا به خودشون زحمت نمیدن یکم درباره حرفشون فکر کنن و بگن یه خانومه سنشم بالاستا تازه اومده تو فامیلمون و کلا فامیلاشون هرچی به دهنشون میاد میگن مثلا به مهمونشون توهین میکنن یا حتی شوخی های بد میکنن من واقعا بدم میاد یعنی اصلا به تودشون زحمت نمیدن ببینن طرف ناراحت میشه از حرفشون یانه مثلا یکاره اومده به من میگه تو میترشی هرکیم ببره طلاقت میده میوه هارو به موقع نشستی غش غشم میخنده  واقعا چی جوابشو بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا همراهی کنن مگه مثل اونا بیفرهنگن اونا هیچی نگفتن فقط این زنه چرت گفت  

خب اونام میشناسنش دیگه ولش کن چراناراحت شدی توجمع 

چه نسبتی بااین زنه داری چرابیشعوره اه🤮

هرچی بهت گفت ترشیده فلان بگواین فقط نظرشماست تابسوزه اینطوری هم ادبتونشون دادی هم اینکه میفهمه نظرش برات مهم نیس

خب اونام میشناسنش دیگه ولش کن چراناراحت شدی توجمع  چه نسبتی بااین زنه داری چرابیشعوره اه🤮

نه عزیزم نمیشناختنش گفتم که تازه وارد فامیلمون شده مادرشوهر ابجی وسطیمه  مادر شوهر ابجی بزرگمم بود و فامیلای خودمون

خب اونام میشناسنش دیگه ولش کن چراناراحت شدی توجمع  چه نسبتی بااین زنه داری چرابیشعوره اه🤮 هر ...

اصلا ترشیده گفتنش بهم معنا نداره چون ابجی من ده سال از من بزرگتره تازه عروسشون شده ابجی بزرگترمم سی سالگی ازدواج کرد فکر کنم داشت به ابجیم متلک مینداخت کلا سطح فرهنگ پایینی دارن

اصلا ترشیده گفتنش بهم معنا نداره چون ابجی من ده سال از من بزرگتره تازه عروسشون شده ابجی بزرگتر ...

عاهاحالادیگه فرق داره سعی کن جوابشومحترمانه بدی بخاطرخواهرت وکم محلی کنی فقط احترتمشونگه داربخاطخواهرت بعدکاری کن رفت وامدزیادنداشته باشید

مادرشوهرخواهرت اصن خیلی نسبت کمرنگی باتوداره چه خبرهرروزببینیش

عاهاحالادیگه فرق داره سعی کن جوابشومحترمانه بدی بخاطرخواهرت وکم محلی کنی فقط احترتمشونگه داربخاطخواه ...

حالا کی گفت من هرروز میبینمش عزیزم !؟ گفتم که مراسمات عروسی بود منم خوشم نمیاد اصلا ببینمش ولی گاهی پیش میاد دیگه خیلی بدم میاد از همشون بیشعورن خانوادگی خواهر شوهر ابجیمم همینه به راحتی متلک میندازه تازه خواهرم از همه نظر همه چی تمومه حتی سرتر از پسرشونه

حالا کی گفت من هرروز میبینمش عزیزم !؟ گفتم که مراسمات عروسی بود منم خوشم نمیاد اصلا ببینمش ولی ...

نگفتی تومراسم دیدمش گلم.خب زیادکه نمیبینیش چه بهترحس میکنم ریزبین وزودرنجی

عزیزم خانواده شوهرم همینه همیشه پسرخودشونوبالاترمیبینن 

اهمیت نده گلم چه کنی دیگه بی فرهنگن هستن اینطورآدمایی