خ ار پیجایی ک تو اینستا میبینیم ادرسشون مال اونجاس
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آشغالترین جنسها جنسهای خوبش هم خیلی گرونتره از جاهای دیگه است. فروشنده های طلبکار خیلی شلوغ ...
خدایی خوبه ک قیمتاش..
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
خیلی خوبه عبدل آباد البته من خیابون بغل دست عبدل آباد که بورس لباس تریکو و کفشه فقط میرم اونجا لباساش عالیه تی شرتاش همه نخی جنس خوب و کف قیمت بازار خیابون اصلیش نمیرم
چرا دوبار فقط ی مانتو لی گرفتم و بلیز ی اسباب بازی ول بیشتر جنسای مردونه خوبه داداشم و بابام خ ع اونجا خرید میکنن
پارچه هاشم خوبه قیمتش مناسبه
ول خ شلوغه با ماشین و اینا نمیشه رفت