2777
2789

بعد از روشن کردنش چقد طول میکشه خشک کنه داخل سرویس هارو  

مکشش چقدره؟؟؟ 

دوس دارم به همه اتاقا هواکش بزنم همش دوس دارم هوا تخلیه بشه 

حموم اینا که اصلا انگار هواکش که داریم تاثیری نداره انگار جنسش خوب نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی زود، هم حمام سریع بخاراش تخلیه میشه هم بوی دسشویی سریع میره😷🤭

پنجره اتاقارو باز کن که هوا جابجا بشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

همون اول ک میرم حمام تهویه رو روشن میکنم دیگ اوکیه 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
هواکشا معمولا کوچیکن و طولانیه مدت خشک شدن ما در حموم رو باز میذاریم که کمک کنه به خشکی وگرنه طول می ...

اخه هوا بیرونم آلودس ما هم تو خیلبون اصلی هستیم منم باز میزارم پنجره رو ولی باید زود ببندم 

یه برند خیلی خوب میخوام موتورش قوی باشه 

قطر سقفی هم نهایت ۱۰ یا ۱۵ سانته نمیدونم موتور قوی دارن؟ این اندازه ای 

اخه هوا بیرونم آلودس ما هم تو خیلبون اصلی هستیم منم باز میزارم پنجره رو ولی باید زود ببندم  یه ...

اودگی هوا که محیط حموم رو الوده نمیکنه!!

فکر کنم قدری سخت گیر هستید

راحت زندگی کنید اهمیت دادن به چیزای این مدلی روحیه تون رو خراب میکنه

خود من سعی میکنم مرتب بشورم که قارچ و اینا به خاطر رطوبت رشد نکنه همین فکر کنم کافی باشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
برندش چیه عزیزم اندازش چقدره سقفی هست؟؟ فلزی یا پلاستیک  

پلاستیکی فکر کنم، بله سقفیه، اندازشم فکر کنم نهایتا اندازه برگه آ ۵

برندش دمنده هست، اینه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اودگی هوا که محیط حموم رو الوده نمیکنه!! فکر کنم قدری سخت گیر هستید راحت زندگی کنید اهمیت دادن به ...

سخت گیر نیستم عزیزم یه مدت باعث نم و رطوبت شده بود کلا دور خونمون بازه دیوارا همه سرده با جوشیدن یکم غذا یا آب کل خونه بخار میکنه مدام باید پنجره باز باشه 

منظورم هوای آلوده وارد خونه و اناق خواب میشه از بیرون 

ممنون گلم از راهنماییت🙏🏻

ممنون عزیزم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

🌹

اخه هوا بیرونم آلودس ما هم تو خیلبون اصلی هستیم منم باز میزارم پنجره رو ولی باید زود ببندم  یه ...

گر خوب تهویه نمی کنه ووشک داربد 

برید از بالا پشت بام چک کنید که راه تهویه مسدوددنیست !،

اگر باز بود یک فن خوب و متوسط تهیه کنید و بزاربد یک سر 

روشن بمونه . برای سرویس های ما چون تهویه پنجره ای نداره و رو به سالن هست و بوی واحد بالایی میاد پایین همیشه روشن هست.

علت اینکه گفتم از بالا چک کنید چون قبلا در ساختمانی که خریده بودیم راه تهویه سرویس های یکی از واحد ها رو عمدا با پارچه بسته بودن ( داخل لوله کرده بودن ) 

برلی چک کردن هم یه نخ کلفت بردارزد و یه سرشو سنگ ببتید اگه تا سرویس رفت و صدا داد راه باز هست . 

سخت گیر نیستم عزیزم یه مدت باعث نم و رطوبت شده بود کلا دور خونمون بازه دیوارا همه سرده با جوشیدن یکم ...

هود رو همیشه موقع پحت و جوشیدن کتری و دود کردن اسفند روشن بزاریدد.

این جوری خونه من هیچ وقت بوی غدا و..  نمی گیره . با فن ملایم روشن هست .