2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امین یا رب العالمین

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
اوضاع زماني بهتر ميشه كه جمعيت فعلي به يك سوم برسه .  

یعنی بریم چنتا بمب قوی تو شهرهای بزرگ بندازیم تا دوسومشون بمیرن حتی میتونیم از اونا که بمب اتم دارن هم کمک بگیریم سریعو راحت اینجوری  یک سومشون بتونن زندگی کنن یا کلا بجای فرزند اوری سگو گربه بیاریمو همین تعداد محدودم متولد نشن و همین تعداد هم پیر بشنو بمیرن تا جمعیت یک سوم بشه اصلا چطوره همونارو هم بکشیم تا خیال امثال شما راحت بشه 

یعنی بریم چنتا بمب قوی تو شهرهای بزرگ بندازیم تا دوسومشون بمیرن حتی میتونیم از اونا که بمب اتم دارن ...

اين حرف من نيست . قبول داري الآن آخر الزمانه ؟ احاديث گفتن تو آخر الزمان از هر 7 نفر 5 نفر ميميرن . ايلوميناتي ها ميگن جمعيت بايد برسه به 500 ميليون . يه مستند تو بي بي سي ميديدم ميگفتن جمعيت رو ميرسونيم به يك سوم جمعيت فعلي 4 ماه بعد هم كرونا اومد . اين همه آدم با كرونا و واكسن كشتن . دارن تو دنيا جنگ هم راه ميندازن . قحطي هم راه ميندازن . روسيه و اوكراين 60% غلات جهان رو تأمين ميكنن . جنگ اونها و ادامه ش يعني قحطي . البته اينها از عمد و هماهنگ شده س . فقط براي كشتن مردم . اين كارو ميكنن . اين واقعيت بود گفتم . دنيا رو ببين . خاورميانه كه رو هواست . روسيه و اوكراين . چين و تايوان . آفريقا كه بي صاحابه . جهان منتظر يه جرقه س . آذربايجان بيوفته به جون ايران  از اون طرف طالبان و افغاني هاي داخل ايران ميشن يه معضل . اسرائيل و حماس و حزب الله و بعدشم ايران . اوضاع جهان خيلي حساسه . جنگ بعدي كه ميگفتن به خاطر آبه . عراق و تركيه و سوريه سر دجله و فرات درگيري دارن . خيلي محاله كه دنيا بريزه به هم ؟ تو اون كنفرانس كه خيلي از سران جهان بودن ميگفتن يا جمعيت رو بايد كم كنيم يا تا 30 سال ديگه انسان هم كره زمين رو به نابودي ميكشه هم خودشو نابود ميكنه . همه مون ميميريم . پس بايد يه كاري كنيم . و اين كارو ميكنن .